Wysłany: 2006-10-14, 12:10 kto ze mną do Warszawy ?
Poszukuję kogoś kto chciałby zamieszkać niedługo w Warszawie, jeszcze przed świętami , nawet w listopadzie, albo krótko po, powiedzmy wynająć dwupokojowe mieszkanie w Warszawie ( do 500 zł za pokój) ,najlepiej współlokatorki wiek od 22 w górę( ja mam 25) , może być z całej Polski( możemy spróbować się poznać na gg nr 4239168 ,ale najlepiej gdzieś z Kujawsko- Pomorskiego. Przed wspólnym zamieszkaniem chciałabym się poznać, przełamać pierwsze lody, sama jestem osoba bardzo nieśmiałą ,zamkniętą ,jestem skłonna do szaleństw np. do wspólnych wypadów w nocy, robienia psikusów sąsiadom, ale trudno na początku nawiązać mi kontakt. Tyle jest propozycji wynajmu ,ale się idzie na gotowe, do obcego, nie chcę później jakiś niesnasek ,dlatego najpierw chciałabym z kimś nawiązać choćby krótkotrwałą znajomość.
gg nr 4239168
email: Kelly20@poczta.onet.pl
Opcjonalnie nr. Kom. 504799605
Cześć jestem Zuzia, mam 22 lata. Właśnie skończyłam licencjata i poszukuję wolnego lokum w Warszawie. Co prawda nie jestem z Kujawskiego, a z Mazowieckiego, ale to chyba nie aż tak wielki problem.
Jestem nieśmiała, boję się ludzi. Moja mama musiała załatwić mi akademik, bo sama się wstydziłam.
Oczywiście możemy się poznać... tak dogłębnie, tylko nie myśl, że ja jestem łatwa.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum