Wysłany: 2008-08-08, 15:13 [PRACA] Pisanie tekstów na dowolny temat 700 znaków -> 50
Witam!
Chciałem zaoferować pisanie tekstów po 700 znaków każdy, za taki "tekścior" płacę 50 gr.
Nie chodzi tutaj o jakieś długie artykuły, a o artykuły po 700 znaków.
Piszesz o czym chcesz, od tego co jadłeś na kolacje po np. jakieś krótkie opowiadanie.
chodzi o pisanie artykułów na dowolny temat każdy pod 700 znaków, jak będzie się nam dobrze układała współpraca to może i więcej ale na razie proszę liczyć na 50 gr za 700 znaków, chodzi o artykuły unikalne NIE może być plagiatu
Do artykułów zrzekasz się praw ale oświadczasz że nie ma nawet pół zdania skopiowanego z Internetu, możliwe 3 formy wypłaty, 1 na konto, 2 pocztą (min 40 zł) przesyłam, 3 doładowanie komórki. Pamiętaj artykuły UNIKALNE, nie mogą być skopiowane skądkolwiek, ja sprawdzam każde pól zdania dokładnie.
Wypłata w ciągu 2 tygodni, (Zastrzegam sobie do 3), ponieważ KAŻDY artykuł zostanie DOKŁADNIE sprawdzony, a ja sam musze mieć czas na to by Google je zaindeksowało oraz sprawdzić DOKŁADNIE zdanie po zdaniu iż nie występuje kopia oraz coś w "podobieństwie" do Twojego artykułu. Jeżeli będzie taki występował nie płącę ani grosza.
Praca skierowana szczególnie dla dziewczyn w wieku od 14 do 19 lat, chodzi tutaj o uczciwość. Do chłopaków nie mam uczciwości a osobom po 20 roku życia nie chce się w takie rzeczy wchodzić. Ale zapraszam wszystkich.
Artykuły które zostaną mi dostarczone muszę zostać zniszczone (Skasowane) po to by nie były dalej rozpowszechniane. Nie dozwolone są jakiekolwiek formy kopiowania ani dystrybucji po tym jak zostaną mi dostarczone.
Wybierasz sobie "temat ogólny" i piszesz na ten temat 6 artykułów, z tytułami (tytuły nie wchodzą do 700 znaków) następnie zapisujesz taką "paczkę 6 artykułów" w pliku i przesyłasz mi ją, (po 5 paczek).
Proszę o kontakt chętnych, jednak pamiętaj jezeli masz zamiar skopiować choć jedno zdanie NIE PISZ i daruj sobie, po mojej kontroli nie przejdzie żadne oszustwo I NIE LICZ że Ci się "uda".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum