Wysłany: 2006-04-27, 14:50 Stwórzmy blogosferę polskiej prawicy
Jeżeli prowadzisz blog, portal lub witrynę i masz prawicowe zapatrywania, tzn. jesteś PRZECIW
1)liberalizmowi społecznemu PO 2)socjalizmowi gospodarczemu PiS
zapraszam do współtworzenia blogosfery polskiej prawicy na wzór blogosfery amerykańskiej.
(Zajrzyj do blogu p. Michelle Malkin - http://www.michellemalkin.com i zwróć uwagę na bogactwo blogów politycznych po lewej stronie strony. Na dodatek Oni wszyscy wymieniają się nawzajem informacjami.)
Wstępne założenia zamierzeń przedstawiłem w następujących tekstach:
Zalogować się tylko po to, żeby zrobić sobie reklamę - interesujący pomysł.
Nie licz warpman na spory odzew... równie dobrze mógłbym się zarejestrować i napisać jeden post, że chcę sprzedać telefon.
Chociaż ktoś, kto interesuje się polityką, może mieć odmienne zdanie od mojego.
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Zalogować się tylko po to, żeby zrobić sobie reklamę - interesujący pomysł.
Nie licz warpman na spory odzew... równie dobrze mógłbym się zarejestrować i napisać jeden post, że chcę sprzedać telefon.
Chociaż ktoś, kto interesuje się polityką, może mieć odmienne zdanie od mojego.
Hi,
Oby tak było jak rzeczesz w ostatnim zdaniu. Widzisz inny sposób dotarcia do zainteresowanych?
Oczywiście zapraszam do swoich witryn.
Pozdrawiam,
warpman
heh to samo zrobiłes na forum Czestochowy i Randal skasował Ci posta i zamknął temacik ;]
Hi,
Z tym zawsze trzeba się liczyć. Nie każdemu moja incjatywa pasuje. Tak jak znajdziesz blogerów opluwających PiSuarczyków, tak znajdziesz i plujących na POpaprańców. Eraserów też widać nie brakuje. ;-)
To, że chcę dotrzeć do każdego zakątka Polski nie jest samo w sobie ani złe, ani nielegalne. Nikomu także w niczym nie szkodzi. Albo tak mi się tylko zdawało.
A kasowanie postów należy do tej samej kategorii co palenie książek, czy zakazywanie ich czytania. Nie każdemu władza służy (np. w zakresie zarządzania forami). Nie każdy jest w stanie unieść ciężar nawet tej drobnej odpowiedzialności jaki każda władza niesie ze sobą. Stąd i radosna twórczość nadczynowników Ministerstwa Myśli.
A kasowanie postów należy do tej samej kategorii co palenie książek, czy zakazywanie ich czytania
Niektótóre fora chcą być wolne od SPAMu, a tego typu tematy ja traktuję jako reklamę, która nie rózni się od śmiecia leżącego na klatce schodowej, czyli zdeptanej broszury reklamowej. Jej miejsce jest w koszu, bo jak zechcę to sam dotrę do informacji/towarów zawartych w reklamie.
Ale tu władzę ma administracja, czy tolerują SPAM, czy nie.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Mnie jako użytkownika może to denerwować i mogę o tym napisać. Jako administrator takiego działu bym nie tworzył i kasował tego typu posty.
Rejestracja nie sprawia, że coś nie jest SPAMem. Takie tematy są tolerowane przez administrację, ale ja uważam je za SPAM i nie nadinterpretuję tego słowa. Ot i tyle.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
To, że chcę dotrzeć do każdego zakątka Polski nie jest samo w sobie ani złe, ani nielegalne. Nikomu także w niczym nie szkodzi. Albo tak mi się tylko zdawało.
Jeśli ktoś takiego czegoś poszukuje, to chyba wysili się troszkę, i sam poszuka, prawda?
Taka reklama jest zupełnie niepotrzebna i irytuje tylko co poniektórych.
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Jeśli ktoś takiego czegoś poszukuje, to chyba wysili się troszkę, i sam poszuka, prawda? Taka reklama jest zupełnie niepotrzebna i irytuje tylko co poniektórych.
Ciebie irytuje, oczywiście masz prawo to wyrazić i właśnie to uczyniłeś. To, że zawracasz duperalami komuś du**, nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia. To takie Polskie!
Nie szkoda Ci czasu na tę jałową wymianę korspondencji?
warpman
P.S. Piszesz nie na temat, więc przenieś się gdzie indziej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum