_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Może warto pokazać wszystkim, jak wygląda Gmail, bo może nie wiedzą, jak dobre jest to konto pocztowe.
Ja też mam w razie czego jeszcze troszkę zaproszeń, więc starczy dla wszystkich.
_________________ W życiu nie ma `game over`, jest tylko `next level`...
Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Tuning Golfa 3 | Tapety
Może nie wygląda jakoś rewelacyjnie ale w praktyce nadrabia możliwościami.
Co innego, że znowu zaczyna mnie nękać spam..
Powiem Wam ze swojego czasu jak wchodzil Gmail, praktycznie nikt w Polsce go nie mial, a i nieliczni za granicą posiadali - chyba wtedy każdy po jakimś miesiącu mial 3 albo 5 zaproszen. To na Ebay'u sprzedawali takie zaproszenia po 200zl i co ciekawe byli kupcy.
Teraz juz prawie kazdy ma Gmaila a zaproszen po krótkim czasie ma sie juz 100 tak wiec juz rynek sie zapelnil - choc jeszcze mozna spotkac na allegro sprzedawanie kont G. za 1zl
a czym to sie rozni od innych moze mi ktos powiedziec bo ja nadal nie wiem co to jest
Szybkie, solidne konto pocztowe, wygodne w używaniu, nawet nieźle wychwytuje spam, 2GB pojemności, brak doklejanych reklam do maili (przynajmniej tak mi sie wydaje). Dobra alternatywa dla innych darmowych kont.
A na czym polegają te "zaproszenia"? tak po prostu?...
W googlach wymyślili, że nie można się ot tak zarejstrować tylko trzeba dostać zaproszenie od obecnego użytkownika. Tak po prostu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum