Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

aniolek74 

Wysłany: 2006-06-27, 14:26   Zapytanie o system

Dostałam mailem opis systemu. Czy ktoś się orientuje z Was, czy warto w to wchodzić? W sumie 4 złote nie majątek... ale robić z siebie naiwniaka?
To niewątpliwie najszybszy "biznes" internetowy sprawdzony w Japonii, Korei Południowej i USA! A teraz w Polsce!!! Jedyne, co ryzykujesz to: - tylko 4 złote wkładu własnego i 15 minut pracy, polegającej na wysłaniu tego tekstu, do jak największej ilości osób. Pamiętaj o zasadzie - im szybciej się zdecydujesz - tym więcej i szybciej zarobisz! Im więcej osób otrzyma od Ciebie ten tekst, tym więcej i szybciej zarobisz! Jeżeli masz chwilkę czasu przeczytaj, o co chodzi i co należy zrobić. Jest to całkowicie LEGALNY biznes i nie wymaga osobistych kontaktów. Need4Cash pozwala zarobić prawdziwe pieniądze dzięki Internetowi w BARDZO krótkim czasie. Wszystko, czego potrzebujesz to: - konto w banku - Jeżeli nie masz załóż je sobie za darmo w Inteligo czy mBanku, lub podaj konto zaufanej osoby, a wpłaty dokonaj na poczcie. - kwadrans wolnego czasu lub więcej, jeżeli chcesz ZWIELOKROTNIĆ swoje dochody!!!
CO POWINIENEŚ ZROBIĆ?
1. wpłacić jedyne 4 złote na konto znajdujące się na początku listy.
2. wykreślić z listy konto, na które wysłałeś(aś) pieniądze i na końcu dodać własny (lub zaufanej osoby) numer konta.
Pamiętaj, że ilość gotówki, która spłynie na Twoje konto, zależy od tego jak szybko uporasz się z wysłaniem pieniędzy, oraz rozesłaniem maili. Możesz wysłać jednego maila z kilkudziesięcioma adresatami naraz. Jeżeli chcesz - możesz powtarzać procedurę, to tylko przyniesie Ci więcej przychodów!!!
Oto aktualna lista numerów kont:
1. NR KONTA: 37 1050 1373 1000 0022 5408 9358
2. NR KONTA: 50 1020 5558 1111 1421 7550 0048
3. NR KONTA: 21 1020 3440 0000 7002 0019 0355
4. NR KONTA: 50 1020 5558 1111 1188 9920 0016
5. NR KONTA: 52 1140 2004 0000 3102 2430 4118
Pamiętaj, że przy robieniu przelewu konieczne jest podanie nazwiska odbiorcy, możesz podać własne nazwisko, lub jakiekolwiek inne (to samo z adresem),a w tytule przelewu napisz: WPŁATA WŁASNA. Pamiętaj: wpłać 4 złote na konto nr.1 potem skasuj je a na dole (na pozycji ostatniej czyli 5-tej dopisz swoje konto przesuwając odpowiednio cyferki 1 , 2 , 3 , 4 , 5!)
Nie ociągaj się z wysłaniem tej drobnej kwoty,
gdyż jest ona źródłem dochodu dla uczestników Systemu.
Sukces uczestników Need4Cash zależy od tego czy uczestnicy będą przestrzegać jego reguł. Im więcej uczestników wejdzie w system, tym większych dochodów nam przysporzy! Gdy już wyślesz te 4 złote na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz czuć się przyjętym w tym biznesie! Następną rzecz, którą musisz zrobić to skopiować tego maila, aby wysłać go ponownie (korzystając z twojej książki mailowej) do co najmniej 40 osób. 40 osób to dobra liczba do szybkiego wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie (np. przez własną stronę www) przez co jeszcze więcej ludzi to zobaczy i możesz jeszcze więcej zarobić!).
CZY POTRZEBUJESZ DOWODÓW?
Oto opinie paru osób, które testowały system Need4Cash inwestując jedynie 4 złote i kilkanaście minut swojego wolnego czasu:
* * *
System Need4Cash naprawdę działa!! Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie doszedłem jeszcze do 100 tysięcy zielonych, ale drobne 8 392 pln w ciągu 2 tygodni otrzymałem w zaledwie 10 dni i kasa wciąż spływa!!! Marcin Juszczyszyn , Katowice
* * *
Heeeeej! Tu Marta! Co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO, BARDZO BARDZOOO MOCNO:))))) Wysłałam 40 maili i w sumie zapomniałam o całej tej sprawie, bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a w końcu przez 4 złote nie zbiedniałam. Ale jak zalogowałam się po tygodniu na moje konto bankowe to mi szczęka opadła!:)) Było tam ponad 10 tysięcy !!! Nigdy takiej kasy nie miałam. Zresztą rodzice też ciągle jadą na debecie. Jak ja to teraz wydam? Dziękuję jeszcze raz!" Marta Jaskólska, Płock
* * *
Yo! Prawie 2 patyki na początku drugiego tygodnia po wysłaniu maili. Need4Cash RULEZ!!! Będę jeszcze wysyłał. Pozdro. DJ Muniek, Gliwice
* * *
Normalnie zatkało mnie, kiedy zobaczyłem wyciąg z mojego konta! Przez 3 tygodnie dostałem 11 792 złote!!!. Na początku myślałem, że coś im się w systemie popierdzieliło, ale wypłaciłem pieniądze bez problemu. :) )) Dzięki, dzięki dzięki!! Mam nadzieję tylko, że to legalne, bo nie mam już tej kasy.Poszła na laptopa i parę innych rzeczy!!! Adam Bielak, Poznań
* * *
No Szok!!! Nie powiem ile mam już kasy bo w Polsce lepiej się nie chwalić. Powiem tylko że jeszcze przed świętami będę zwiedzał salony samochodowe. Wystarczy jeszcze na paliwo. Na parę lat chyba.Kasa nadeszła tak jak w opisie tylko w niecałe 4 tygodnie. Jak zobaczyłem że to taki dobry biznes to powtórzyłem całą procedurę jeszcze 3 razy, tak więc wysłałem tę wiadomość do ponad 160 osób. Pozdrawiam i polecam ten system wszystkim! Norbert Schmidt, Szczecin
Odpowiedź dla Adama z Poznania: Tak to jest legalne, bo nikomu nie można zabronić wysłania drobnych 4 złotych darowizny.
JAK TO DZIAŁA? CZYLI TROCHĘ MATEMATYKI
Po wysłaniu swoich maili jesteś na piątym miejscu na liście. To będzie najlepsza pozycja po to, aby zarobić poważne pieniądze! Ostatnio pojawiły się podobne systemy, ale Need4Cash góruje nad nimi, gdyż jest dokładną kopią systemu amerykańskiego! Tam wpłaca się tylko 1 USD. Ma tę przewagę, że ze względu na niższe koszty uczestnictwa w systemie, więcej ludzi skłonnych jest do wzięcia w nim udziału. Wskaźnik pozytywnych odpowiedzi wynosi zwykle między 18% a 25%, pozwalając na osiągnięcie wyższych dochodów mniejszym nakładem kosztu i poświęconego czasu!!! Jeśli tylko 18% odpowie na Twoje maile otrzymasz tylko 18 662$, a przy 25% odzewu osiągamy magiczną sumę 100 tysięcy dolarów!!! W tym Systemie przy wpłacie 4 pln daje to odpowiednio sumę ok. 75 tysięcy złotych (18%) i 400 tysięcy złotych!!! Uznajmy jednak, że Polacy są znacznie mniej ufni niż Amerykanie i wykonajmy obliczenia, zakładając jedynie 14% odzew: Wysyłając 40 maili do różnych osób możesz się spodziewać, że co najmniej 5 zainteresuje się Systemem tak, aby zrobić dokładnie to, co Ty (14% z 40 = 5,6 czyli około 5 osób). Ale tym razem twój NUMER KONTA BANKOWEGO przesunie się na 4 pozycję!!! Wtedy, po tym jak te 5 osób przystąpi do Systemu, a będzie o nim wiedziało już 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, wejdzie do systemu około 28 (14% z 200=28), a więc dalsze 1120 maili (28 x 40) przeniesie Cię na 3 pozycję! Z tych 1120 ludzi, którzy zostali powiadomieni o szansie zarobienia pieniędzy w Need4Cash ,możesz spodziewać się, że wejdzie nawet 156 osób (14% z 1120 = 156,8), a więc już mamy 6240 maili(156 x 40), które podniosą Twoje konto na 2 pozycję w liście! A z tych 6240 ludzi może wejść do Systemu około 873 osoby (14% z 6240 = 873), a więc kolejne 34 920 osób (873x40) podniesie TWOJ NUMER KONTA na 1 pozycję!! I teraz, z tych 34 920 ludzi, możesz spokojnie spodziewać się, że 4 888 z nich odpowie (14% z 34 920=4888,8). A w tym czasie Twój NUMER KONTA BANKOWEGO będzie na 1 miejscu i zaczną płynąć pieniądze!!! Ten poziom w systemie Need4Cash powinien być osiągnięty już w 7-10 dni po wysłaniu Twojego wkładu (i e-maili do co najmniej 40 osób)! Przy założeniu, że TYLKO średnio 14% osób odpowie na Twoje maile - powinieneś więc otrzymać w sumie prawie 20 tysięcy złotych (dokładnie 19 552 złote! (4888 osób wyśle ci po 4zł). Przypominam, że przy bardziej prawdopodobnych 18% - otrzymasz prawie 75 tysięcy złotych a przy 25% nawet 40o tysięcy złotych! A to wszystko w maksymalnie 4 tygodnie!!!
PODSUMOWANIE
Życzę Ci powodzenia i PROSZĘ - nawet jeśli się nie zdecydowałeś(aś) jeszcze, nie kasuj tej wiadomości. Przemyśl sprawę jeszcze raz! Stara maksyma CZAS TO PIENIĄDZ w przypadku Need4Cash sprawdza się w 100%: im szybciej wejdziesz do systemu tym szybciej zarobisz duże pieniądze!
RYZYKUJESZ TYLKO 4 ZŁOTE!!!

scott  

Wysłany: 2006-06-27, 14:41   
   Polecający: Martina

dostalem to jakies dwa lata temu. jesli to sie ciagnie do tej pory to znaczy, ze zaryzykowac warto, ale osobiscie nie mam ani czasu ani ochoty na takie cos. ;p

Ptaq  

Wysłany: 2006-06-27, 15:17   
   Polecający: Ptaq

aniolek74 napisał/a:
Przy założeniu, że TYLKO średnio 14% osób odpowie na Twoje maile

ha ha ha, nawet 0,0001% nie odpowie, no chyba ze bedzie chcilo Cie zaskarżyc o spam.

To jest ściema bylo o tym wiele razu, ale jak masz ochote komus zasilic portwel czterema zl to czemu nie, pozatym jak sie to pojawilo w Polsce jakies kilka lat temu to sie placilo 20zl, potem 10, potem 5 teraz juz tylko 4. Kto mial na tym zarobić to juz zarobił teraz jedynie poszukiwani są łosie.

gdzie tylko możesz.

Martina  

Zaproszone osoby: 11

Wysłany: 2006-06-27, 17:45   
   Polecający: epuls.pl

równie dobrze możesz dodać swoje konto na pierwszej pozycji i szukać frajerów ;p

are you such a
dreamer to put the world to right?

WRÓCIŁAM!

Odpowiedz do tematu