Abonament 70 zł i 100 minut do Ery i na stacjonarne i 80 do reszty (po wykorzystaniu 100 pobiera mi z tych 80). Jestem zadowolony z usług Ery.
I teraz Heyah, statrer kupiony za 5 zł, bo miałem potrzebe pisania do Heyah. Pisząc do Heyah bardzo się opłaca, szczególnie kupując pakiet za 5,5 zł mamy do wykorzystania 1500 esów, albo 25 minut. Niestety, albo naszczęście pozbęde się tej karty, ponieważ byla tylko chwilowa.
kiedys mialam popa teraz mam tak taka. wiekszosc moich znajomych zostala w popie(orange) i teraz taka zadowolona to niejestem. tylko tyle z tego mam ze mam taniej do mojej drogiej polowki.wiem jedno przy wyborze najlepiej sie kierowac tym w jakiej sieci maja osoby z ktorymi najczesciej sie kontaktujemy.bo jakby niepatrzec zawsze w tel na karte sa promocje obejmujace tylko ta siec.
Ja mam Plus, na abonament. Kiedyś nie byłam zadowolona, że mam plusa, bo jak to mówili "najgorszy zasięg" itd. To teraz cieszę się, bo coraz więcej "nowych znajomych" okazuję się ze tez ma plusa
ja mam abonament w Plus GSm i jest świetnie, bardzo sei ciesze, ze nie mam Orange ani zafajdanej ery Bleeeee najwiekszy G...no na świecie, a z plusem nie ma problemow
[ Dodano: 2006-07-03, 13:45 ]
Aha, a na ta chwile Plus ma najlepszy zasieg
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
Jestem na abonamencie w erze,wszystko jest ok dopóki nie przyjdzie rachunek niestety zawsze prze holuje i gdy otwieram koperte wyglądam mniej więcej tak
W POPie wprowadzili jakiś zetafon, czyli telefon za 1 zł. Na razie nie wiem czy trzeba spełnić jakieś inne wymagania, niż mieć kartę POPa - być może trzeba się zarejestrować z tą kartą u nich.
Jest jeszcze możliwość przejścia na abonament, bez zmiany numeru.
Szkoda, że nie ma opcji, że można się doładować w POPie za dowolną kwotę, a nie tylko za 25/50/100, itd.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Star osobiscie psiada tel w Orange w najnizszym abonamencie i jakos jeszcze zyje, ale jezeli chodzi o polacznia to jest masakra =.= jakos jak byla idea to bylo o wiele latwij .... jakos tak wydaje mi sie ze byla o wiele wieksza jakos polaczenia.
Wzielam to poniewaz moja siorka zgubila telefon i trzebabylo jej kupic nowy bo oczywiscie awanture odwalala =.= (no ale do konca stycznia sie tylko z tym mecze ^^) bede zmieniala na PoP'a jezeli go jeszcze gdzies znajde
tym bardzije ze jak byłam w Wierchomli to zasięg wyglądał ta:
schody ok 20 schodkówi bylo tak:
kolega z ORANGE-żeby złapać zasięg musiał zeisć na 3 schodek
koleżanka z PLUSa musiał wogole na schody wejść
a ja siedziałam w pokoju praktycznie
wiec wole Ere bo mam ja juz 3 rok i nie szwankuje
Zależy gdzie jestem. W domu, a mieszkam w mieście nie ma żadnych problemów z zasięgiem. Jadę na wieś i potrafię zasięg tracić, albo rozmowę przerywa.
Ale tak jest ze wszystkimi sieciami.
Przeczytałem regulamin tego zetafonu Muszę podpisać z nimi umowę na 20/24/36 miesięcy przez ten czas się doładowywać tak jak się doładowywałem i dadzą mi telefon, np. Nokię 6030 bez aparatu, ale z radiem i 65 tys. kolorów. Haczyk w tym, że ten telefon jest za 1 zł tylko przy umowie na 36 miesięcy. W umowie krótszej kosztuje już coś koło 200 zł.
Oj nie wiem, czy to taka rewelacja. Podpisywać umowę na 3 lata, żeby mieć już teraz nie pierwszej młodości telefon... .
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Jadę na wieś i potrafię zasięg tracić, albo rozmowę przerywa.
Moja koleżanka mieszka niespełna 30 min. drogi ode mnie, na wsi. Ona ma tel. w Erze, ja w Plusie, i zawsze przerywa! Zawsze, tak, że nie da się rozmawiać.
A co do zetafonu, to jest jak widać gorsze niż umowa o_O Ja np. mam umowę na 2 lata i tani telefon.... tyle, że abonament....
Niedawno była dobra oferta w Plusie, telefon za zeta, na karte, ale konto musisz regularnie doładowywać przez 2 lata! I potem masz luzik....
Oj nie wiem, czy to taka rewelacja. Podpisywać umowę na 3 lata, żeby mieć już teraz nie pierwszej młodości telefon... .
to nie jest tak ^^
bo z tego co wywnioskowalam z twojego posta to to jest chyba PLUS albo Orange a wiec tak to mniej wiecej wyglada, ze przez te 3 lata nie mozesz stracic terminu waznosci karty a jak wiadomo np karta za 50zeta to sa 3 miechy ^^ za 100 chyba bylo na rok wiec kupujesz 3 karty doladowujesz nimi konto masz na 3 lata i moga ci nagwizdac wiem bo koleanka w ten sposob zrobila ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum