mowiłam o tym kilka postów temu !! umowa jest na 2 a ja mam tel od 3 i nie narzekam na model bo po zakonczeniu umowy i podpisaniu nowej telefon wymieniaja
Mam Ere, można powiedzieć że od zawsze Niby ludzie na to narzekali, ale mnie to odpowiadało. Szczególnie na wyjazdach zagranicznych, bo Era ma bezproblemowy "rołming":D
Wysłany: 2006-08-03, 15:15
Polecający: google :P
Ja mam MixPlusa, a raczej będe go miał przez najbliższt tydzień bo mam ostatnio doładowanie. Nie jestem zadowolony... Tylko z tego, że można wykupić pakiet 600 sms za 6 zł.
Mnie wkurza to [mam Plus- abonament] że do każdej sieci mam tą samą stawkę! I do Plusa i do Ery i do Orange, bite 18 gr za głupiego sms'a! Skrajnie żenujące
Ja płacę 30 gr. Też do każdej sieci, więc ciesz się z tych 18 groszy, kobieto!
Jakoś się nie cieszę, tylko "żal" mi sie trochę robi jak widzę te idiotyczne czasem reklamy gdzie sms po 1 gr.....grrrr.....
Abonament też kijowy... Płace 30 zł z vat'em, w tym na rozmowy i smsy mam tylko 18 zł!? Trzeba zmienić na kartę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum