Mam wrażenie po tym co widzę i po tym co czytam, że trzy sieci Era, Orange, Plus mają oferty na tym samym poziomie i absolutnie żadna nie wybija się z szeregu. To również jest forma monopolu.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
troche głupia rzecz jest w orange. Jak np kupisz tam super płaskĄ motorole lub jeden z telefonów z wiąkszymi ekranami to zamiast normalnego menu masz cos wrzuconego z boku gdzie jest połowa opcji
troche głupia rzecz jest w orange. Jak np kupisz tam super płaskĄ motorole lub jeden z telefonów z wiąkszymi ekranami to zamiast normalnego menu masz cos wrzuconego z boku gdzie jest połowa opcji
Jesli to motorola to w 5 min sie tego mozna pozbyc, zreszta z kazego telefonu mozna to usunac.
zna ktos ten nowy pakiecik "niemozliwe a jednak" w sim plusie? jak wam sie to oplaca? ja cholernie mi podpasowalo, bo te minutki za 5 groszy sa popoludniami i w weekendy. ja zazwyczaj w innych porach nei wydzwaniam, najwyzej pisze eski.
a ja tak z czystej ciekawosci.... wiem ze niektorzy macie abonament w Orange i chcialabym sie zapytac jak to jest po tym 2 roku ... ponoc jest teraz ta promocja ze z wybranymi nr za darmo... wiecie moze o co chodzi ? bo jak dla mnie to troche naciagane, ze to ponoc w ramach abonamentu =.=
Ja jestem w plusie, mam telefon na abonament... jeżeli ktoś tak jak ja nie umie się opanować w wysyłaniu esemesów to nie polecam
Ale ogólnie od 5 lat jestem w plusie, i zawsze byłam zadowolona.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-12-20, 09:18
Jak sobie porównywałem oferty sieci, kiedy miałem wybierać to zauważyłem ze cenowo to wszystkie są na bardzo zbliżonym poziomie. Przynajmniej wszystkie pre-paidy są niemal identyczne, więc IMO wszystko jedno jaką ma sieć. No pewnie warto wybrać sieć, w której już jest najwięcej osób do których się dzwonić.
A ze swojej sieci jestem średnio zadowolony, bo uważam, że jak w każdej w Polsce, jest za drogo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum