nie zgodzę się z Tobą,że Plus ma porblemy z zasięgiem w mniejszych miejscowościach...ja mam oosbiscie tel w play, a on poki co działa w oparciu o nadajniki Plusa.Bylam w tym roku na wakacjach tuż przy granicy z ukaraina, w malutkiej wiosce i wsyztsko działało jak należy...
darmowy numer/darmowe weekendy itp przydaja się w momencie gdy ktoś nam bliski jest w tej samej sieci co ja...u mnie niesttey nie jest tak kolorowo...moi znajomi wymieszlai się we wszystkich sieciach więc wolę opcję ,że płacę mało do wszystkich...
mam ORANGE i niby powinnam byc zadowolona, ale chyba zrezygnuję rozmowy są dość drogie, sms przeciętnie; niby powinnam się cieszyć, że są darmowe do tej samej sieci jeśli wykupię pakiet, ale niestety mój facet ma w playu i pakiet mi w niczym nie pomoże. za to nigdy nie mam problemów z zasięgiem
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Wysłany: 2007-08-30, 10:46
Ja mam orange i jest całkiem ok, najbardziej opłaca się dzwonić w sieci bo są tanie minuty ale do innych też wychodzi możliwie.Fajnie jest z eskami bo jak ktoś duzo pisze to można wykupic pakiet i wtedy ma sie bardzo tanio. Co do zasiegu to u mnie w domu wszystkie kreski a w miescie to różnie ale zawsze jakiś jest
Przerobiłem już chyba wszystkie sieci wyłączając Play, teraz używam Heyah i stwierdzam że jest to najlepsza oferta jaka jest obecnie na rynku, sms za 0,3gr, rozmowy też tanie. POLECAM!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum