a ja dalej bede sie upierała,że Play jets lepszy od Heyah...najmlodszy na ansyzm rynku operator wprowadził pakiet 1000smow/mmsow za 10pln...wychodzi taniej niz u innych:)
eeeeee a ja mam tak taka i jakos nie bawi mnie zmienianie sieci, przywiązuję się do numeru, do aparatu, do kosztów i wszelkiego rodzaju eksperymenty co wychodzi taniej a co drożej na jedno wychodziło ( w moim przypadku)
_________________ tak w zyciu bywa, że raz pęka serce, raz prezerwatywa
Ja jestem w Plusie w mixie od maja i mi tu jest dobrze, płacę 10zł i dzwonię i pisze do chłopaka ile chcę bez żadnych kosztów nie wliczając tych 10 złotych
Tylko byłoby lepiej, gdyby transmisja danych gprs była tańsza, bo na gadu gadu strasznie żre kasę
Na drugim miejscu u mnie heyah, moja była sieć opłacalne pakiety za 5,50 dla tych, którzy piszą sporo esemesów
ja nie przywiązuję się do swojego numeru. moja dziewczyna jednak tak:)
dla mnie najważniejsze w GSM jest dobry zasięg w każdym miejscu gdzie jestem i korzystne pakiety rozmów z ukochaną
Byłem w Plusie 4 lata i nic strasznego mi nie zrobił. Znajomi przekonywali, weź Orange dla darmowych weekendów i wieczorów. I wziąłem. Na dzieńdobry opóźnienie w dostarczeniu telefonu przez kuriera o 9 dni Aktywacja, która w Plusie trwała 20 minut, wg pani "konsultantki" z Orange może trwać do 7 dni Tęsknie do Plusa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum