Wysłany: 2006-01-22, 23:17 Co myślisz o swojej sieci komórkowej? podziel sie z nami
Witam,
w jakiej sieci masz telefon? Jaki masz abonament (jesli masz abonament:P)? ile-/+ płacisz miesiecznie za komórke? Czy jesteś zadowolony z usług swojego operatora? Wypowiedz sie! Pomóż nam podjąć odpowiednią decyzje przy wyborze operatora:)
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
Do niedawna miałem POPa, i było całkiem w porządku doputy nie zabrali sms'ów za 1gr, wtedy to wraz z małżonką wprowadziłem w życie hasło "wrzuć popa do klopa", ogólnie o ile za czasów Idei było jako tako tak teraz po wejściu zadłużonych po uszy żabojadów pod szyldem Oranżada sieć ta wygląda przyjemnie ale oferte ma dziadowską..
Heyah miałem dawno temu i z tego co pamiętam to wnerwiało mnie strasznie to gadanie przed połączeniem jak mały stan konta (to samo chyba jest w TakTaku) oraz fakt, że to operator wirtualny i w razie jakichś problemów, nie ma gdzie iść po pomoc itd. Ponoć też słabszą jakość połączeń mają. Za to oferta ciekawa.
Aktualnie mam Sim+ i jest mi dobrze. Kłopotów właściwie żadnych. Cennik okej - do żonki i kilku innych osób "swojaki" - 39gr/min 1gr/sms, czasem zdaża mi się zadzwonić gdzie indziej, wysłać smsa (78gr/min 20gr/sms). Karta 30 raz na miesiąc starcza mi spokojnie i jeszcze zostaje.
Kiedyś miałem abonament, jeszcze w czasach kiedy ponad 100smsów miesięcznie było równoznaczne z rachunkiem około 100zł Przeszedłem na prepaida ("na kartę") i tak jest mi dobrze. Nie warto wpieprzać się w abonament/mixa tylko dla telefonu.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Mam Erę. Abonament. 320 czy 260 sms lub 80 min. Mnie wystarcza.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
ja mam Plusa, abonament, a w nim 120min rozmow/200 smsów (po 2 miesiacach bedzie 70min/200smsow), a do tego wykupiony pakiet sms za grosz, czyli 500 smsow za 5zl:) abonament to 31zl, poniewaz przy podpisywaniu umowy, nie wzialem nowego telefonu i wytargowalem o 50% niższy abonament
_________________ ---------------------
grunt to podstawa:D
Wysłany: 2006-01-23, 13:59
fazi napisał/a:
Aktualnie mam Sim+ i jest mi dobrze. Kłopotów właściwie żadnych. Cennik okej - do żonki i kilku innych osób "swojaki" - 39gr/min 1gr/sms, czasem zdaża mi się zadzwonić gdzie indziej, wysłać smsa (78gr/min 20gr/sms). Karta 30 raz na miesiąc starcza mi spokojnie i jeszcze zostaje.
I brawo! Ja mam tak samo Sim+ i uwazam, ze jest najlepsiejszy Tak, jak mowisz - 30zl/miesiac wystarcza spokojnie i cennik ok jest.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
na samym początku miałam Sim+. nie podobało mi się, bo wtedy jeszcze nie było tanich smsów i sekundowego naliczania..
chyba ze dwa tygodnie miałam tak taka, ale szybko zrezygnowałam, bo żarło kasę nie wiem za co.
później Heyah, ale, jak napisał Fazi, nie było gdzie się zwrócić po pomoc itp., chociaż oferta całkiem przyjemna.
Teraz POP, smsy po 6 groszy co prawda, ale i tak najwięcej osób mam z Orange, a podoba mi się to, że z każdego doładowania dostaję 30% więcej, a te 30% mogę wykorzystać na smsy i połączenia do mojej sieci.
w sumie na tym "koncie promocyjnym" mam ponad 70 złotych i nie wiem, kiedy to wykorzystam..
jest okej i nie narzekam, chociaż jak wycofali pakiety 100 sms za złotówkę to rzuciłam telefonem przez okno :mrgreen:
A no i żeby nie było za pięknie to się zaczęły w Simplusie cyrki dziać.. Ludziom kasa sama znika (albo się mnoży), problemy są jakieś straszne bo padła platforma simplusa. Co prawda mi się akurat nic nie dzieje ale ponoć straszne problemy są. Dotyczy to tych co przeszli ze starej platformy (tej co pokazywała stan konta na wyświetlaczu) na nową i mają nową czyli nie tą starą.
Orange i za drogo sie zrobilo jak dla mnie wydaje zbyt czesto musze kupowac karte cos czuje ze dokupie sobie starter w sim+ bo slyszalam ze tam tanio jest
Po ponad trzech miesiącach w Sim+ mogę powiedzieć, że jestem happy. Co prawda mało korzystam z telefonu ale kasa zalega mi na koncie. A oni jeszcze wymyslili promocje ze z jednym numerem mam przez tydzien w miesiącu za darmo smsy i rozmowy. Po problemach z platformą, co były cyrki z naliczaniem opłat, już wszystko wróciło do normy i wszyscy (w tym i ja, choć problemów nie żadnych nie miałem) dostali smsa z przeprosinami i 30 darmowych minut w ramach rekompensaty. A jeszcze dodatkowo ponieważ jestem już 3 miesiące w sieci przysługuje mi promocja non-stop czyli chyba 30smsów gratis przy każdym doładowaniu, po 6 miesiącach 10minut gratis do każdego doładowania, a po 9-ciu 5zł więcej do każdego doładowania, coś takiego.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum