Polecam MixPlusa. Sama posiadam i jestem bardzo zadowolona. Sms'y za grosza do Plusa i możliwość wyboru darmowego numeru. Z tych taryf najczęściej korzystam.
_________________ "Mięśnie pod jego skórą zatańczyły Dziewiątą Symfonię, ślepia zapłonęły."
Ja miałam Ideę, a teraz Orange. Trudno mi się rozstać z nr jakoś.
Nie narzekam na usługi, jako że mam na abonament, więc dostaje różniaste bonusy, od darmowych minut do darmowych smsów. Sieć jeszcze zmiana telefonu kusi, wiec jakoś się trzymam. Z nałogu się wyleczyłam, wiec teraz używam raczej rzadko. Tym bardziej, ze za granicą. Ale roaming też nie jest dobijający. Da się przeżyć.
_________________ 'Cause all I ask for is instant pleasure
Instant pleasure, instant pleasure...
taaak... tylko, że np. w Orange musisz im zapłacić żebyś mogła przenieść od nich numer...
a to serio tak działa, że mówisz Playowi, żeby Ci numer przenieśli i już?
Ja polecam serdecznie Mix Plusa - może telefony nie są z górnej półki, ale wystawiają jedne z lepszych Ich taryfy są bardzo dobre, fajne promocje. Miałem już umowę z nimi na 3 lata, teraz wziąłem nową na 3,5 roku. Jestem bardzo zadowolony i jeszcze raz serdecznie polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum