Mnie kiedyś plus cholernie zraził i w życiu już do niego nie wrócę...
Płaciłam duży abonament, a miałam 30 darmowych minut i dziękuję...
A w playu, dla porównania, tych minut mam 1000...
no wiadomo kazdy chwali to co ma, ja mam Play wczesniej miałem simplus. Co do Play'a jak chodzi Ci o np. mix to polecam sms kosztuje 8gr mms chyba 15 minuty mam całkowicie darmowe i wsio:)
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
kanarinho18, to zależy. ja byłam trochę czasu w orange i ciągle narzekałam na niego, ale jakoś nie moglam się przemóc, żeby zmienić, ale wreszcie się udało i wreszcie nie narzekam
a teraz to ogólnie polecam 36i6 plusa. bardzo fajna ofertka
_________________ "The memories are bittersweet
Good times we can't repeat
Those days are gone and we can't never get them back "
Paprotka, no wiesz, to jest nieprzymusowa oferta, więc jak nie jesteś przekonana, to nie. ja uważam, że jest spoko. to też zależy, czy masz dużo znajomkow i rodziny w plusie czy nie, bo jak np. namówisz kilka osób, żeby razem z Tobą wzięło, to masz tanie rozmowy z nimi (za 15gr min). w ogóle to najfajniejsza opcja, to taka, że rodzine, która do Ciebie dzwoni masz w innych sieciach a znajomych w plusie (wtedy dostajesz minuty za to, ze ktoś do Ciebie z innej sieci zadzwoni ). no i usługa chill bill - jak na koncie bida, to możesz sobie odsłuchac parę reklam i sobie w ten sposób doładowujesz konto. i wbrew pozorom wcale nie jest to uciążliwe. no i esy też są w sumie luz, ale nie chce mi się pisać, to poczytaj na telepolisie albo na stronie 36i6 i ju :p
Jesteś zadowolna z tego 36-6? Bo ja sie zastanawiam czy sobie nie kupic na próbe...
zawsze mozna sprobowac, niewiele to kosztuje, a zobowiazan zadnych, to jest dobra opcja dla tych, ktorzy zawsze musza liczyc kase, wiadomo, ze jesli kogos stac na abonament, to ma problem z glowy, ale nie kazdego stac.
to jest dobra opcja dla tych, ktorzy zawsze musza liczyc kase, wiadomo, ze jesli kogos stac na abonament, to ma problem z glowy, ale nie kazdego stac.
no wlasnie, dlatego mi się wydaje, że głównie młodzież - gimnazjum, LO będzie kupować startery i dla nich to będzie bomba. jeszcze nie pracują, nie zarabiają. w sumie to konkretnie dla tej grupy to nie było takiej dobrej oferty. w sumie ja z tej grupy już wyszłam, ale nie chwaląc się - to nie jest mój jedyny nr
Hellblade napisał/a:
Era - niezawodna, szybka, bezproblemowa sieć (troszkę droga - nie dla biednych dzieci ale ja jakoś się wyrabiam=])
no era trochę droga z tego, co czytam i się rozglądam. ale nie miałam okazji jeszcze wypróbowywać, ale znam tylko jedną osobę, która jest w erze, więc nawet o tym nie myśle
Jestem w Plusie od ok. 6 lat. Na razie nie myslalem o zmianie sieci - tutaj mam bardzo dobra oferte i wspaniala obsluge klienta.
_________________ Seas wash us away
Wars being waged
Famine stricken cultures still enslaved
Blind to the signs
A fate we've contrived
Marching headfirst into this...
Wysłany: 2008-10-29, 20:01
Polecający: Wielka Żelazna Dłoń z Nieba
Czadowa sprawa pytać się na jakimkolwiek forum o wybór sieci. Każdy napiszę tą, której sam używa i będzie upierał się, iż właśnie ta jest najlepsza z gorliwością godną lepszej sprawy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum