Wysłany: 2008-04-07, 22:21 [GSM] Jaki nowy telefon?
Hej. Mam problem... muszę niedługo kupić telefon a nie mam pojęcia jaki... wolałabym jednak aby była to nokia...dużo pisze smsów i dzwonię więc potrzebuje dobrej baterii... niestety dysponuję kwotą tylko do 600zł... mam nadzieję że mi pomożecie
Osobiście bym ci polecił SE, jest dość spory wybór... telefon jest w miarę przyjazny...
No i cena... Jest o wiele tańszy... Ceny nokii są przesadzone...
Może poprzeglądaj coś TU
Radze dodatkowo poczytać komentarze i porównać kilka telefonów...
Zależy co kto lubi, oosbiście nie podoba mi się styl menu SE, zdecydowanie wolę Nokie i Samsunga. Nokia ma tę zaletę, że zazwyczaj chodzi bezawaryjnie przed długi czas, baterie też dają naprawde ok.
ja polecam nokię 5300 (sam posidam ) i jestem z niej zadowolony. A co do SE to miałem k700 i niebylem zadowolony. Po 3 tyg joystick mi się popsuł i zamieniłem sie ( oczywiscie z moja doplata ) za nokię 5300.
ja polecam nokię 5300 (sam posidam ) i jestem z niej zadowolony. A co do SE to miałem k700 i niebylem zadowolony. Po 3 tyg joystick mi się popsuł i zamieniłem sie ( oczywiscie z moja doplata ) za nokię 5300.
W takim razie wina leży po Twojej stronie bo SE k700i to jeden z najbardziej udanych modeli tego producenta... 5300 jest maksymalna padaczką... Za 600 zł kupisz sobie N73. Mam i gorąco polecam. Pisanie smsów to czysta przyjemnośc, zaczepisty aparat, wyświetlacz ogromny w rozdzielczości QVGA. Symbian 9.1 i bardzo ładna stylistyka... To najbardziej rozsądny wybór za tę cenę...
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
Nokia 3310 z baterią od niezależnego producenta - trzyma 7 dni przy intensywnym użytkowaniu. Za zaoszczędzone pieniądze kup sobie porządną mp3ke i dobrego cyfraka. Serio.
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
Nokia 3310 z baterią od niezależnego producenta - trzyma 7 dni przy intensywnym użytkowaniu. Za zaoszczędzone pieniądze kup sobie porządną mp3ke i dobrego cyfraka. Serio.
moze to i jest jakies wyjscie, ale dajmy na to jest jakas ciekawa sytuacja i musisz to zfotografofac i wielkie UPS! moja super wypasiona nokia 3310 nie ma aparatu! co teraz? przeciez nie jestem taki głupi, zeby wszedzie ze sobą zabierac aparat cyfrowy! Drugie duze UPS! to ceglastosc tego oto wspaniałego modelu 3310. chłopie technika idzie na przód bierz N73, albo SE K810i, a nie pozałujesz.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
słonecko_1, a mozesz napisac czy bierzesz telefon na abonament czy na kartę? jak na abonament za 600zł kupisz cudo nie telefon mozna nawet pokusic się o N95 czy K850i.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
dokładnie ejstem za k810i albo nokia n73 albo N75 ;P
jesli masz tylko 600 zł to proponuje tutaj http://zakupywusa.net/ - Ceny tańsze i w dodatku kupisz jaki zechcesz ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum