Wysłany: 2007-07-30, 20:53
Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne
Nokia 5300. Po pierwsze to mój telefon. Głosuję na niego również dlatego, bo ma duży potencjał muzyczny, no i możliwość dokupienia karty z większą ilością pamięci.
Dzisiaj dostałem z Orange E250. Ten telefon to totalna kicha, zamówiłem tylko dlatego, że znalazłem kupca w ciemno, który się na niego napalił. Na ekranie można liczyć pixele, moja stara V3 lepiej się pod tym względem prezentuje. Nokia to taka plastykowa zabawka, więc k550 polecam.
5300 nie udał się niestety Nokii. sporo ma wad ukrytych - szwagierki 5300 też już była w naprawie. ogólnie nie poraża funkcjonalnością. k550i z tych telefonów wg mnie najlepszy [rozdzielczość, głębia kolorów, aparat 2Mpix z autofocus]
a tak zwracam honor 176x220 k550i to jest praktycznie k750i w nowej obudowie:) miałem k750i i byłem z niego zadowolony a 2 lata temu to rzeczywiście był kosmos:) no jak kupiłem sobie N73me to rzeczywiście wyświetlacz 240x320 poraża.
wracając jednak do wyboru z listy i wyświetlacza:
samsung e250 ma 128x160 i 65k kolorów
siemens cx75 132 x 176 i 256k kolorów
jedynie nokia 320x240 i 256k kolorów
jednak wszystkie wyżej wymienione modele mają 1,3Mpix aparat bez dostrajania ostrości a SE ma 2 Mpix i AUTOFOCUS [ identyczny jak k750i a na prawdę robił świetne zdjęcia - wywoływałem je nawet i nikt się nie spodziewał że robione były telefonem ]
to moja subiektywna opinia:)
pozdrawiam
Jestem posiadaczem k750i (niestety bez klapki, ale to podobno wszyscy ją gubią ) w sieci HeYaH, jednak ostatnio wpadłem na iście diabelski plan - chce udrzucić tą jedyną (no teraz jeszcze PlaY) wolną telefonie komórkową na rzecz francuskiego giganta - TP/Orange, tylko, że pojawił się problem - Orange nie proponuje mi żadnego telefonu, który przewyższał by, czy chociażby dorównywał paramietrami do mojego se.
Pozwólcie, że wymienie modele jakie mi proponowano: W200i, k510i, Nokia 1600, 2610, 6103, 5200 To tylko niektóre, ale nie chce wam już wymieniać nędznych Sagemów, czy LG, Alcatelów i Motorolków, które w stosunku do siedem-pięc-zero-i przedstawiają dno.
hce udrzucić tą jedyną (no teraz jeszcze PlaY) wolną telefonie komórkową
Na czym polega ta wolność?
s2nto napisał/a:
na rzecz francuskiego giganta - TP/Orange
Bez sensu. Po co? I to do Oranżady... Takiego samobója sobie strzelać.
s2nto napisał/a:
Pozwólcie, że wymienie modele jakie mi proponowano: W200i, k510i, Nokia 1600, 2610, 6103, 5200 To tylko niektóre, ale nie chce wam już wymieniać nędznych Sagemów, czy LG, Alcatelów i Motorolków, które w stosunku do siedem-pięc-zero-i przedstawiają dno.
Te co wymieniłeś to dno dna. Nie które w ogóle, a nie które w porównaniu do K750.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum