Jakiś czas temu byłem w puszczy białej (grzyby, fotki, kiełbaski), ale do celu... Pojawił się w rozmowie z kolegą wątek nawigacji, w sumie zacząłem się zastanawiać nad jakimś tanim modelem.
Podobno są aplikacje gps komórkowe. Co o nich wiecie? Ktoś może używał?
Do wielu telefonów dostępne są zewnętrzne moduły w połączeniu z mapą, ale jak najbardziej możesz zainstalować sobię aplikację jeśli tylko masz w telefonie odbiornik GPS (w wielu starszych modelach telefonów takich opcji niestety nie ma). Jedną z takich aplikacji jest Targeo.pl i w zależności od tgo jakie masz połącznie interentowe (WLAN, nielimitowany pakiet GPRS czy połączenie pakietowe) masz możliwość za free lub za opłatą (tu koszt będzie zależny od ilości przesłanych danych i Twojej taryfy u operatora komórkowego) korzystać z GPSa.
Jest jeszcze opcja teleonu z nawigacją. Przykładem takiego sprzętu jest Nokia 6110 Navigo. Więc jesli masz na zbyciu od 1400 do 1800pln to polecam
Sharana, mając 1400-1800 to pomyślałbym o porządnym zestawie i pojechał to opić i myślę że jeszcze by mi zostało Garmin GPSAP 76 to ok .840zl czy Mio A701 - Cena: 1159 zl
To jak z mapkami w komórkach? .... niech ktoś coś napisze bo mnie jeszcze podkusi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum