Wysłany: 2007-08-19, 14:23 [GSM] Nokia czy Se a mzoe cos innego
Witajcie chce zmienić telefon obecnie posiadam samsungac120 zastanawiałem sie nad Nokia60101 6103 lub jakimś SE. Najważniejsze zeby telefon był mały bateria była mocna na bajerach mi nie zależy telefonu używam telefonu do dzwonienia i smsów. Dzikei Pozdrawiam
ericssony maja to do siebie ze lubia sie zawieszac
jezeli nie zalezy ci na bajerach to radze nokie bo nie maja roznego typu bajerow a sa godne polecenia lecz wybor nalzey juz do ciebie
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 2007-09-08, 11:30
Polecający: Leopold Butters Stotch
Moja opinia: trzymaj się zdala od wszelkich SE. Sam takiego miałem i wielce żałuje wyboru. Nie warto tracić pieniędzy, bo kto kupuje byle co, płaci 2 lub więcej razy.
_________________ Death be not proud, though some have called thee
Mighty and dreadfull, for, thou art not so
John Donne
Oh-Bama! You came, and you gave, without taking, but I send you away, Oh-Bama...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-08, 11:46
u mnie w rodzinie SE jest od 3 lat i nikt nie narzeka wszystkim dziala bezproblemu, nie zacina sie, a historia o joy mnie nie dotkela ja nie narzekam w ogole na SE i goraco polecam. ale oczywiscie wybor nalezy do Ciebie
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
ericssony maja to do siebie ze lubia sie zawieszac
Dawno i nie prawda.
basiulenkaa napisał/a:
Ale Nokia 6103 to bardzo wadliwy model nokii.
Ogólnie uznany za niewypał. I w ogóle be jest. Jego następca 6131 jest bardzo dobra.
A generalnie to zależy za ile ten telefon.
Ja bym brał SE bo są po prostu lepsze i tańsze od przereklamowanej Nokii. Uogólniając.
SE mają wszystko (nawet te starsze tańsze), są bardzo miłe i proste w obsłudze.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ostatnio gadałem z fachowcem w tym temacie. Powiedział że nokie popsuły się jakościowo i to bardzo. I polecił mi właśni SE. wybrałem model 550. Ale tobie nie zależy na bajerach więc weż model 880. Ma pare bajerków ( teraz już nie robi się telefonów bez bajerów) ale ten telefon jest poprostu śliczny, elegancki, gustowny itd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum