Yo,YO. powiedzcie mi co mam zrobic. mam nokie 3100 w erze na abonament. mam zlamanego siemlocka. i nie wiem co zrobic abym mogl sie polaczyc z internetem....jesli sie lacze to jest napisane zaabonuj gprs. czekam na odpowiedzi. i czy moge w moim fonie miec gg??
Jesli chodzi o GPRS to powinienes miec skonfigurowany na Ere ale od mometu kupna telefonu pewne zeczy mogly sie zmienic. Na stronie ery jest taki konfigurator uslug, tylko w tym momecie nie wiem gdzie.
przykumaj to; z innych kart moge sie wbic na internet a z mojej nie... nosnik danych niedostepny. ale dzieki bo mi mms dzialaja. thx wielkie. pozdro ziomek
W erze mmsy nie mają nic wspólnego z gprsem do wapa i internetu. Nie wiem dokładnie jak się to włącza w abonamencie bo mam taktaka, ale to tą usługę trzeba aktywować w BO lub innym serwisie(w tt jest to 9797). Całość w konfiguracji różni się tylko apn'em. w abonamencie jest erawap i erainternet, a w taktaku erawaptt i erainternettt.
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum