Wysłany: 2008-02-06, 15:13 [GSM] Nowy telefon - jaki wybrac??? Polecający: kumpel
Witam! Mam nokie 6610i. Postanawiam kupic sobie nowy telefon. Mam do wyboru trzy modele:
SE K750i SE K550i Nokia 3110 Classic
Wszystkie mi sie podobają ale niewiem ktory jest najlepszy. Mam zaufanie do nokii pod wzgledem czasu wytrzymalosci baterii. W se niewiem jak z tym jest bo nigdy nie mialem. Także prosze was ktory byscie mi zaproponowali i doradzili przy wyborze. Prosze pisac Opinie i Glosowac w ankiecie.
Z gory dziekuje
POZDRAWIAM
_________________ KOBIETA JEST JAK BMW, PIĘKNA, SZYBKA I TRUDNA DO ZDOBYCIA
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-02-08, 11:43
Ja bym wzięła SE k550i. Mój kolega go ma i bardzo sobie chwali. Nokia jak to nokia, każdy wie jaka jest. U mnie w rodzinie od zawsze jest SE i nigdy nic się z nimi nie stało. Polecam K550
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Teraz to już tylko SE... Niestety nokia to już nie jest ta jakość co kiedyś... Obecnie mam W950i i bardzo go sobie chwalę... Ja bym brał 550 na twoim miejscu bo 750 już przestarzały technologicznie i stylistycznie....
ja bym brał nokię , kolega ma i jest bardzo zadowolony z niej . Bawiłem się nią oraz se k750 i k550 i myślę , że najlepszym wyborem będzie właśnie Nokia 3110 Classic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum