od lewej do prawej -> przeszłość do teraz. Najbardziej jesterm zadowolony z mojego trzeciego telefonu - Nokii 6210. Miał wszystko, co potrzebowałem, był lekki, cienki, po prostu zajefajny Na jego etapie rozwój telefonów mógłby się dla mnie zatrzymać
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
jestem Deviantem...
Wysłany: 2008-06-24, 11:32
Ojej... pierwszy telefon... jakaś rozkładana stara rozkładana motorola ^^ Nawet gdy teraz szukałam modelu to nie moglam znaleźć O.O. Stawki? Ohooo... Jakieś 40 groszy za sms i od 80 za minutę.
mój pierwszy telefon to była Nokia 3510i na tamte czasy to byłem kozak z taką nokią , nastepnie dostałem Sony Ericssona K300i wtedy juz nie byłem taki kozak bo ludzie mieli np. K700i, albo K500i, ale jak dla mnie zupełnie wystarczał. Jakos rok pózniej sprzedałem ów telefon dołorzyłem 150zł i kupiłem przeslicznego, malutkiego, wypasionego samsunga E350 co to było za cudo. potem samsung mi sie znudził i zainwestowałem w mojego symbiana czyli Nokie 6630 - swietny model. niestety przyszedł kryzys i musiałem powrócic do mojego pierwszego telefonu czyli super wypasionej 3510i, ale ta katorga nie trwała długo bo po jakis 3 miesiącach czyli w lutym tego roku na urodziny dostałem Sony Ericssona K530i. nie wiem co bedzie po nim, ale zakładam, ze iphone
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
ja to muszę przyznać, ze jestem debilem i przez mój sentyment do tego siemensa pierwszego kolejne 3 telefony to znów były siemensy. a teraz uważam je za jedne z gorszych telefonow
_________________ "The memories are bittersweet
Good times we can't repeat
Those days are gone and we can't never get them back "
1. Nokia 3310
2. Alcatel OT 320
3. Nokia 3100
4. Samsung sgh x481 - różowy
5. Motorola V3 - moja obecna, która wystarcza mi w zupełności... mam ją ok.9 miesięcy i jeszcze mi się nie znudziła... Uwielbiam ją!! =***
_________________ Najpiękniejsze chwile przeżywamy wtedy, kiedy dowiadujemy się, że ktoś nas kocha.:*
emm..no dobra,powiem.
miałam BOSHA.Takiego klockowatego.Jak znajomi przychodzili to rzucałam za łóżko.Telefonowi nic się nie stało,choć tynk w pewnych miejscach ucierpiał;]
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
ehh! jak mogłem zapomniec o moim niesamowitym ceglastym składaku, mianowicie kiedys z kumplem kupilismy na aukcji internetowej 3 zepsute telefony, ale przekalkulowalismy i wniosek był taki, iz jak spędzimy troche czasu przy tych phonach to złozymy je w jeden super-extra telefon i udało sie nazwalismy go przecinak, szkoda, ze nie zrobilismy zdjęc tego cacka
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Moj pierwszy telefon, już tutaj gdzieś padł. Była to stara, dobra Motorola V50, która do dziś dnia działa. Dostałam ją w okolicach roku 2005, więc stawki za sms'y były już nie tak wysokie, coś ok. 20gr chyba, teraz to dla mnie majątek ;)
_________________ daj ogień i skręta, śnią mi się bliźnięta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum