Noo, dobra, to może czas się 'pochwalić' jaki mieliście swój pierwszy telefon komórkowy, no i jakie były stawki za sms? ;D
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
Hmm ja mialam nokie 3310, wtedy stawki to byly masakryczne w porównaniu do teraz:P za minute rozmowa kosztowała 1.80, a za pół minuty 0.90 gr. a smsy hmm dowszystkich sici po 29gr
_________________ When I need You, I just close my eyes and I'm with You...
Motorola T180 (w odcieniu dzikiego bluu ;p) - sześć lat temu to był sprzęcior ;] Dopóki nie zrobił się z niego telefon stacjonarny, który 24h/dobę musiał się ładować, a po 3 minutach i tak zdychał ;p
Ówczesnych stawek w Tak-Taku nie pamiętam, ale były mordercze.
mój :
,
stary, ale stawki były już małe, bo telefon dostałam bardzo późno, jak już były te z kolorowym wyświetlaczem i aparatem ;p
_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
to były czasy, jednego esa pisało się z godzinę ^^ mocny, wytrzymały telefon, a ładowanie to czysta przyjemność, bez ładowarki nie pociągnie, tak więc 24 godziny trwało ładowanie dzień w dzień, nawet jeśli bym chciała go teraz napoić prądem to by działał ^^ niezniszczalny sprzęt, miał klasę ;] i wyświetlacz mieszczący nawet dwie linie tekstu ;]
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
pamietam ze mojego wszyscy mi zazdroscili bo... byl to telefon z 'kolorowym wyswietlaczem' tyle ze na wtedy rozumialo sie to troche inaczej (to co zazwyczaj bylo zielone, moglo byc albo rozowe albo fioletowe albo i tak dalej. siedem kolorow do wyboru!)
http://gsmclub.pl:85/i/te...738_200x300.jpg
do dzisiaj trzymam go w szufladzie...
_________________ yeah, I do like open windows
!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!
Telefon taki jak fazi. Stary, ale jary xD Ta antenka mi się najbardziej podobała. Sms-y kosztowały chyba około 50 groszy, ale już dokładnie nie pamiętam xD
Echhh, to były czasy... Mój pierwszy telefon (chyba rok 1998), to rzadko spotykane cuś, co zwało się DUET. Wyglądał troszkę jak pilot od TV. Fotki nie wrzucę, bo nigdzie na necie nie ma. Starter Tak-Taka kosztował wtedy 100 + vat, najtańsze doładowanie 100 złotych (przedłużało połączenia na pół roku), za sms-a płaciło się nawet 70 groszy, a za minutę rozmowy około 2,20 - 2,60
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum