Wysłany: 2008-04-08, 15:40 [GSM] Problem z połączeniami
Więc problem jest taki:
Byłem w Plusie, oferta Mix Plus. Mijał 2 rok umowy (2008 marzec), a ja ciąle miałem komórkę, którą miałem na początku promocji No i zachciało mi się ją zmienić. A że za przerwanie umowy trzeba zapłacić dużą sumę pieniędzy. Moja mama w międzyczasie mojego abonamentu zmieniała komórkę. Z Nokii 5200 na Samsung coś tam. Chciałem dostać tą Nokię, jednak najpierw trzeba było iść do serwisu i poprosić o zdjęcie simlocka. Okej, poszliśmy, zdjęliśmy. Wkładam karte do komórki, wszystko działa jak powinno. Jeszcze tylko sprawdzę jak z dzwonieniem... no i tu się wyłożyliśmy. Gdy zadzwoniłem i ta osoba odebrała, połączenie automatycznie się wyłączyło. I odrazu po tym doszedł sms z wiadomością taką: Jeśli twój telefon za każdym razem zrywa połączenie, musisz aktywować krótki kod, który znajdziesz na plusgsm./mix(...)
Wchodzę na wyżej wymienioną stronę i... i guzik. Żadnego kodu nie ma. Co mam zrobić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum