Wyświetlacz chyba do wymiany z tego co widzę... Na serwis znowu trza z tym ganiać niestety... Może to sterownik się wysypał. W każdym razie domowymi metodami tego nie naprawisz. Po tylu naprawach może powinnaś zażądać zwrotu pieniędzy lub wymiany telefonu na nowy...?
Po tylu naprawach może powinnaś zażądać zwrotu pieniędzy lub wymiany telefonu na nowy...?
juz ostatnim razem pisałam ze oczekuje wymiany na nowy telefon ale zwrócili mi go 'naprawionego' to nie jest takie proste jak widać : P łatwiej kupić gorzej sie pozbyć ; p
Absurd, po 3 czy 4 zgłoszeniach i zostawieniach telefonu w serwisie powinnas dostac nowy telefon i gwarancje przedłuzoną o tyle dni ile był serwisowany stary zesputy model
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Mozesz to zrobić sam, nie jestem pewien. Na stronie SE powinny być do sciągniecia nowe oprogramowania w takiej wersji językowej jaką sobie wybierzesz. do tego trzeba mieć kabel i po prostu zrobić update oprogramowania programem, który powinien równiez być do ściągnięcia za darmo ze strony producenta. Tak to się odbywa u noki, u SE jest tak samo z tego co pamiętam. Zmiana oprogramowania, na oryginalne oprogramowanie Ericssona nie spowoduje utraty gwarancji.
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
Mozesz to zrobić sam, nie jestem pewien. Na stronie SE powinny być do sciągniecia nowe oprogramowania w takiej wersji językowej jaką sobie wybierzesz. do tego trzeba mieć kabel i po prostu zrobić update oprogramowania programem, który powinien równiez być do ściągnięcia za darmo ze strony producenta. Tak to się odbywa u noki, u SE jest tak samo z tego co pamiętam. Zmiana oprogramowania, na oryginalne oprogramowanie Ericssona nie spowoduje utraty gwarancji.
nie lepiej zrobić to przez internet w telefonie? ja mam K530i i mozna zrobić to przez internet, z tego co wiem K550i jest bardzo podobny.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
normalnie musisz wyszukać aktualizacje oprogramowania, jeśli wyskoczy pobieranie aktualizacji przechodzisz do strony producenta i tam wybierasz wszystkie opcje transferu.
Ty też synek pierdzielisz... Jak przez internet? Jak ten update trwa tyle co wgranie windowsa na komputer, chyba Ci się coś pogibało. Mam na myśli wgranie nowego, polskiego oprogramowania, a to nie jest takie proste jak spolszczenie gry na przykład.
Synuś, chyba wiem co pisze, tak? Robiłem juz takie coś nie na jednym modelu SE, mówie, ze jak sie da, to sie da. Trudno jeśli wasza wiedza kończy sie na wysłaniu MMS'a.
Udowodnij mi to... Albo nie, mam lepszy pomysł. Wytłumaczę Ci dlaczego to niemożliwe. Do połączenia się telefonem z internetem (przez EDGE czy GPRS, wszystko jedno) potrzebne jest odpowiednie OPROGRAMOWANIE. Nie chcesz mi chyba wmówić, że telefon jest w stanie uzyskac łączność z internetem kiedy to oprogramowanie zostaje wykasowane i wgrane na nowo. Przestań wciskać dziewczynie kit i hamuj bajerę dzieciak bo za chudy w uszkach jesteś;) Jedyna droga to podłączenie telefonu do komputera poprzez kabel USB i użycie programu takiego jak nokia software updater tyle, że sygnowanego logiem Ericssona. Jeżeli chcesz dalej ciągnąć dyskusję to przedstaw dowody na potwierdzenie tego co napisałeś.
Ale Ty nie kapujesz, ze K550i ma stały dostęp do internetu! i jeśli nawet ma angielskie menu, to nie potrzebuje kabla, aby z netem sie połączyć i pobierać jego zasoby, ale jezeli takie sformułowanie jest dla Ciebie zbyt ciemne to wybacz...
Hustler napisał/a:
hamuj bajerę dzieciak bo za chudy w uszkach jesteś;)
Powiedz mi to w twarz, internetowy cwaniaczku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum