• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Nasir  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-07-05, 11:34   

Wyświetlacz chyba do wymiany z tego co widzę... Na serwis znowu trza z tym ganiać niestety... Może to sterownik się wysypał. W każdym razie domowymi metodami tego nie naprawisz. Po tylu naprawach może powinnaś zażądać zwrotu pieniędzy lub wymiany telefonu na nowy...?

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-07-05, 11:37   
   Polecający: google

jaro21_89 napisał/a:
Po tylu naprawach może powinnaś zażądać zwrotu pieniędzy lub wymiany telefonu na nowy...?

juz ostatnim razem pisałam ze oczekuje wymiany na nowy telefon ale zwrócili mi go 'naprawionego' to nie jest takie proste jak widać : P łatwiej kupić gorzej sie pozbyć ; p

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

kanarinho18  

Wysłany: 2008-07-05, 18:20   
   Polecający: Paulinaaa

Absurd, po 3 czy 4 zgłoszeniach i zostawieniach telefonu w serwisie powinnas dostac nowy telefon i gwarancje przedłuzoną o tyle dni ile był serwisowany stary zesputy model

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-07-19, 19:32   
   Polecający: google

no i dostałam znów mój 'ukochany' telefon tym razem ' naprawa mechaniczna' nie rozpisali sie za bardzo, pożyjemy i zobaczymy ile tym razem pożyje : P

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

lock21  

Wysłany: 2008-11-01, 19:38   

apropo twgo tel.. to moze sie ktos orientuje ile kosztowaloby wgranie polskiego menu do tego tel?

Hustler  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-11-02, 20:39   

Mozesz to zrobić sam, nie jestem pewien. Na stronie SE powinny być do sciągniecia nowe oprogramowania w takiej wersji językowej jaką sobie wybierzesz. do tego trzeba mieć kabel i po prostu zrobić update oprogramowania programem, który powinien równiez być do ściągnięcia za darmo ze strony producenta. Tak to się odbywa u noki, u SE jest tak samo z tego co pamiętam. Zmiana oprogramowania, na oryginalne oprogramowanie Ericssona nie spowoduje utraty gwarancji.

lock21  

Wysłany: 2008-11-02, 20:52   

troche to bedzie skaplikowane ale zobacze .. musze jeszcze kabel kupic

[ Dodano: 2008-11-02, 20:54 ]
hehehehehe .. dzieki za ten link :P

[ Dodano: 2008-11-02, 20:58 ]
a sama co najwyzej to SAMA :mad:
Ostatnio zmieniony przez lock21 2008-11-02, 20:59, w całości zmieniany 1 raz  

kanarinho18  

Wysłany: 2008-11-02, 20:58   

Hustler napisał/a:
Mozesz to zrobić sam, nie jestem pewien. Na stronie SE powinny być do sciągniecia nowe oprogramowania w takiej wersji językowej jaką sobie wybierzesz. do tego trzeba mieć kabel i po prostu zrobić update oprogramowania programem, który powinien równiez być do ściągnięcia za darmo ze strony producenta. Tak to się odbywa u noki, u SE jest tak samo z tego co pamiętam. Zmiana oprogramowania, na oryginalne oprogramowanie Ericssona nie spowoduje utraty gwarancji.

nie lepiej zrobić to przez internet w telefonie? ja mam K530i i mozna zrobić to przez internet, z tego co wiem K550i jest bardzo podobny.

lock21  

Wysłany: 2008-11-02, 21:00   

przez internet w telefonie tzn ?? :szok:

[ Dodano: 2008-11-02, 21:01 ]
bo kompletnie sie na tym nie znam .. i stwierdzilam ze forum na uzyskanie takich informacji :oczami:

[ Dodano: 2008-11-02, 21:03 ]
to njlepsze miejsce

[ Dodano: 2008-11-02, 21:05 ]
to najlepsze miejsce
:)

kanarinho18  

Wysłany: 2008-11-02, 21:06   

normalnie musisz wyszukać aktualizacje oprogramowania, jeśli wyskoczy pobieranie aktualizacji przechodzisz do strony producenta i tam wybierasz wszystkie opcje transferu.

Hustler  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-11-04, 01:20   

Ty też synek pierdzielisz... Jak przez internet? Jak ten update trwa tyle co wgranie windowsa na komputer, chyba Ci się coś pogibało. Mam na myśli wgranie nowego, polskiego oprogramowania, a to nie jest takie proste jak spolszczenie gry na przykład.

kanarinho18  

Wysłany: 2008-11-04, 14:07   

Synuś, chyba wiem co pisze, tak? Robiłem juz takie coś nie na jednym modelu SE, mówie, ze jak sie da, to sie da. Trudno jeśli wasza wiedza kończy sie na wysłaniu MMS'a.

lock21  

Wysłany: 2008-11-04, 20:08   

:zdziwko: yyyy .. ok... czyli da sie tak czy sie tak nie da ??

Hustler  

Ostrzeżeń:
 2/3/5

Wysłany: 2008-11-06, 00:03   

Udowodnij mi to... Albo nie, mam lepszy pomysł. Wytłumaczę Ci dlaczego to niemożliwe. Do połączenia się telefonem z internetem (przez EDGE czy GPRS, wszystko jedno) potrzebne jest odpowiednie OPROGRAMOWANIE. Nie chcesz mi chyba wmówić, że telefon jest w stanie uzyskac łączność z internetem kiedy to oprogramowanie zostaje wykasowane i wgrane na nowo. Przestań wciskać dziewczynie kit i hamuj bajerę dzieciak bo za chudy w uszkach jesteś;) Jedyna droga to podłączenie telefonu do komputera poprzez kabel USB i użycie programu takiego jak nokia software updater tyle, że sygnowanego logiem Ericssona. Jeżeli chcesz dalej ciągnąć dyskusję to przedstaw dowody na potwierdzenie tego co napisałeś.

kanarinho18  

Wysłany: 2008-11-06, 16:17   

Ale Ty nie kapujesz, ze K550i ma stały dostęp do internetu! i jeśli nawet ma angielskie menu, to nie potrzebuje kabla, aby z netem sie połączyć i pobierać jego zasoby, ale jezeli takie sformułowanie jest dla Ciebie zbyt ciemne to wybacz...

Hustler napisał/a:
hamuj bajerę dzieciak bo za chudy w uszkach jesteś;)
Powiedz mi to w twarz, internetowy cwaniaczku.

Odpowiedz do tematu