Biję tylko większych, równych sobie lub starszych. Niestety nie spełniasz żadnego z tych warunków. Tak siak czy owak nie rzucam Ci wyzwania, nie chce Cię sprowokować ani straszyć. Chcę tylko żebyś w końcu zrozumiał, że telefon, który nie ma podstawowego "systemu operacyjnego" zwanego potocznie oprogramowaniem nie jest w stanie połączyć się z internetem. Wytłumacze Ci też gdzie owe oprogramowanie się podziało. Jego dokładnego położenia nie znają nawet najstarsi górale, ale pewnikiem jest to, że ustapiło ono miejsca dla nowego polskiego oprogramowania, które zajmie miejsce starego. I w tym momencie pojawia się problem. Wiesz zapewne jak wygląda telefon z niesprawnym oprogramowaniem. Tak samo jak wersja z oprogramowaniem sprawnym tyle, że nie działa, nie włącza się, nie "trybi" mówiąc językiem kolokwialnym. Nie sądzisz chyba, że taki niedziałający telefon jest w stanie połączyć się z internetem. W przypadku kiedy telefon zostaje połączony z komputerem za pośrednictwem kabla i zainicjowany zostaje proces aktualizacji oprogramowania za powodzenie operacji odpowiada specjalnie do tego celu przygotowany program. W przypadku Noki jest to "Nokia Software Updater". Nie aktualizuje się oprogramowania przez internet w telefonie. Ja mam rację a nie Ty przyjacielu. Prosiłem o dowody na potwierdzenie tego co raczyłeś napisać.
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
Chcę tylko żebyś w końcu zrozumiał, że telefon, który nie ma podstawowego "systemu operacyjnego" zwanego potocznie oprogramowaniem nie jest w stanie połączyć się z internetem.
OOOOMMMMGGGG!!!!!!!!! przeciez do tego telefonu ma zostać wgrane tylko polskie menu xD a nie całe oprogramowanie. Naucz sie wyciągać wnioski z przeczytanego tekstu chłopaczku.
Hustler napisał/a:
W przypadku Noki jest to "Nokia Software Updater"
co ma Nokia do SE? W SE mozna aktualizować oprogramowanie przez internet w telefonie.
Hustler napisał/a:
Biję tylko większych, równych sobie lub starszych. Niestety nie spełniasz żadnego z tych warunków.
prosze o dowody.
Hustler napisał/a:
Tak siak czy owak nie rzucam Ci wyzwania, nie chce Cię sprowokować ani straszyć.
Już mam sie bać?
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
SE K550i przetuningowane na K610i to jest to Flash menu itd.
Wgranie polskiego menu kosztowałoby 0 zł (czytaj 0 złotych), setool lite i wiadomości z se-center forum + zwykły kabelek usb = co tylko chcesz.
_________________ Pędzący tłum mija Cię, powietrzem jakbyś był.
Na ulicy setki aut i krzyk.
Siedzisz sam na ławce tej, poezji czytasz tom,
Nie spiesz się w ten słoneczny dzień, Ty wiesz
Albo być, albo mieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum