Siema...
Mam dylemat
bo.. nie wiem jaki program do obróbki graficznej se ściągnąć,najwyżej kupić program i to najlepiej nie za drogo.. ;]
I chodzi mi o taki nie do końca bardzo profesjonalny programik gdyż doświadczony nie jestem.. ; ))
z góry dzięki
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
PhotoFiltre jest dobrym rozwiązaniem na początek i niestety tylko na początek, nic bardziej ambitnego nie można tym programem zdziałać.
Jeśli chcesz program który stworzy ci większe pole manewru w przyszłości, to możesz spróbować z Gimp-em jednak jak każdy Open Source ma swoje wady takie jak na przykład
(przynajmniej dla mnie) denerwujący interfejs.
Podsumowując jeśli chcesz program do prostej grafiki i obróbki zdjęć to może być
PhotoFiltre i programy temu podobne,
Jeśli chcesz tworzyć bardziej ambitne projekty zostaje ci Gimp lub programy temu odpowiadające... nie przytoczę ci wielu przykładów już kawał czasu w tym nie siedzę.
Osobiście pracowało mi się najlepiej na Photoshopie... ale jest to już inna półka cenowa
_________________ "Lepiej rządzić w piekle niż służyć w raju"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum