jak ja bralam abomamatn to byla jeszcze idea i to byl najnizszy i ceny tez mi sie nie zmienily czyli mam jakies 1.20 za polaczenie i 0.40 gr za min.... gdybys czytal wczesniejsze posty to bys wiedzial o co chodzi
a po za tym na stronie Orange w sumie nic ciekawego nie ma... trzeba sie przejsc do sewisu zeby sie czegokolwiek dowiedziec konkretnego
ujć, chyba do tej pory sie nie pojawilo nic w orange, bo cos cicho strasznie , w kazdym razie nic nie mowia w tv. ja osobiscie polecam telefony SE, dobra marka, w zasadzie rownie przejrzyste jak te nokie ...chociaz wiadomo nokia to nokia, tez dobra. SE o tyle dobrze jest poznac, ze teraz to je dorzucaja i do mixplusa za zlotowke i w pakiecie z simplusem, nie wiem jak u innych operatorow jest, bede musial zerknac. wiec sie oplaca.
Ja polecam Nokie, eliminuje wszystko co na ''s'' tj. Sagem, Samsung, Siemens.
Ciekawą propozycja jezeli zależy Ci na multimediach jest SPV, jesli na jakości wykonania, trwałości i przejrzystości menu to Nokie lub Nec'a.
dobrze ze sony ericsona nie wymieniles w tym twoim eliminowaniu
bo wlasnie jego pragne polecic
ma duzo ciekawych propozycji i duzo bardzo fajnych rozwiazan technicznych ;d
sam posiadam k310i i jestem zadowolony
1 Kupujcie albo Sony Ericssony albo Nokie (polecam k310i k750i w300i 6100)
2 Bierzcie POPA
3 Bierzcie na karte jak niema kasy to sie oszczedza a abonament i tak i tak musisz placić!
4 W POPIE są takie promocje jak: 3 numery z którymi rozmawiamy 15 gr za minute
Pakiet 600 darmowych smsow
pakiet 20 lub 40 darmowych minut
funkcja kredyt
Ostatnia minuta się liczy (jeśli rozmawiasz mniej niż 10 minut placisz tylko za ostatnią minute połączenia
I wiele wiele innych
1 Kupujcie albo Sony Ericssony albo Nokie (polecam k310i k750i w300i 6100)
Jak można k310 postawić obok k750? 6100 to tylko w wariancie oszczędnościowym chyba. A w ogóle to ja mam teraz Samsunga i jestem zadowolony. SE i Nokie też mają dziadowe telefony.
Cytat:
2 Bierzcie POPA
A jak mają np. ukochaną w Plusie to też POPa najlepiej brać?
Dawcio7 napisał/a:
Pakiet 600 darmowych smsow
Darmowych za 6zł. Odpowiedniki u konkurencji.
Dawcio7 napisał/a:
pakiet 20 lub 40 darmowych minut
j/w
Co do oferty to wchodzi niebawem nowy operator - Play. Bardzo możliwe że namieszają na rynku jak kiedyś Heyah. Już wycyckali Erę przejmując dla siebie całą sieć punktów Germanos. Będzie wojna - promocje i obniżki
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum