Wysłany: 2006-08-18, 11:22
Polecający: bierdonka
to chyba zalezy do modelu , mi np koles z serwisu nagrał na płytke , nie sadze zeby to było w necie. Jesli kupujesz oryginalny kabel to powinienes miec sterowniki ;]
Podloncz tel do kabla USB a kable do kompa jak pojawi sie monit o instalacje sterow to poprostu wskaz ten katalog jako katalog ze sterami, system powinien je sam zainstalowac.
Sciagnij sobie jeszcze program p2k Commander (swietne nazedzie) i zajzyj na stronek http://matrax.net <-- spory suport do motorolek maja, znalazlem tam odwpwiedzi na sporo pytan.
Witam Jestem Nowym Uzytkownikiem i chodzi mi ten programik co kolega wyzej pisal owszem scigalem te pliki ale moj komputer pokazuje mi zlokalizowac ten plik pokazuje mu miejsce gdzie zapisalem ten pliki a ten programik nie jest wykrywalny a ha ja mam system operacyjny windxp
Z tego co napisales to szczeze mowiac niewiele zrozumialem, ale chyba nie chca ci sie sterowniki zainstalowac ? Natomiast jesli chca a nie dzialaja ci tyljko programy typu p2k to sprawdz jaki masz system czyli czy masz SP2, jesli nie to doinstaluj i bedzie ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum