• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Kłapouszek  

Wysłany: 2007-06-30, 14:46   

hmm tak czytam Wasze posty i się zastanawiam czy temat dotyczy nowego operatora czy może jednak reklam>>>:) Bo ma wrażenie, że przeżywacie raklamy. Także i ja dorzucę swoje trzy grosze. Raklama Plusa stała się dla mnie już nudna. Mają coraz mniej śmiesznych tekstów, a kabaret też już nie robi na mnie wrażenia. Co dalej...Heyah się nie zainteresowałam, bo jakoś tak nie miałam natchnienia. Szczególnie, że wiedziałam że to Era.Szczerze, zaskoczył mnie najbardziej Play.Na początku te ostrawe reklamy, dość pikantne acz kolwiek mi się podobały. Dalej idąca za tym fajna oferta!A właśnie kto z Was ma telefon w Play>?

ania543  

Wysłany: 2007-07-01, 20:48   

Play.. hmm słyszałam że to dobry operator bo tanie rozmowy i w ogóle.. Hmm.. ciekawe na jak długo?
A co do reklam Plusa to są o wiele lepsze niż skecze tego kabaretu.
Tylko GDZIE JESTEŚ? :(

koza 

Wysłany: 2007-07-01, 21:08   

ja mam tel w play...najpierw przeszłam faze testów...a teraz jestesm abonentem...bardzo mi odpowiada oferta cenowa Play...połączenia są w najnizszej cenie z możliwych,a do tego kilka ciekawych opcji dodatowych...

Kłapouszek  

Wysłany: 2007-07-02, 20:32   

Tak właśnie słyszałam, ze testerem warto było zostać. Moja przyjaciółka okazję testować telefon w tej sieci. Na początku narzekała na zasieg i to, że jej przerywało rozmowy.Ale to już chyba zamierzchła przeszłość, prawda?Ona została w tej sieci i teraz namawia mnie, zebym przeszła do Play. Sama nie wiem, teraz jeszcze wprowadzili te tanie startery za 9 zł i tak się zastanwawiam czy by się nie zdedcydowac?

koza 

Wysłany: 2007-07-03, 19:43   

testy to była czysta przyjemnośc...fakt chwilami były jakieś zakłócenia, ale od jakiegoś czasu nie mam zadnych także spokojnie możesz się skusić na starter Play...nie powinnaś żałować:)

Kłapouszek  

Wysłany: 2007-07-10, 20:33   

no tak ale z drugiej strony jak sie ma telefon na kartę to roaming jest chyba troszkę droższy!!!No i telefony w abo są tańsze:) Teraz wprowadzili Nokię N70 czy jakoś tak, która strasznie mi sie podoba!Hm, może jednak abonament sobie wezmę >/? :zdziwko: zwariuje, nie wiem co wybrac;/

ScarFace  

Wysłany: 2007-07-10, 23:56   
   Polecający: Dzięki google.pl :)

Ja w ofercie Play nie widzę żadnej N70, może to była N76 albo N73? Poza tym boje się że z Play będzie jak z Sami Swoi. Ciężko jest się przebić przez 3 wielkich konkurentów jakimi są Orange, Plus oraz Era. Moim zdaniem narazie trzeba zaczekać i zobaczyć co Play będzie robił (mówię to do osób chcących kupować telefony na abonament).

PS: Ja narazie zostaję przy Orange :)

Kłapouszek  

Wysłany: 2007-07-11, 17:05   

A tak tak, N76 się z podniecenia zagolopowałam :) A jak to było z Sami Swoi??? Jedyne co wiem, że przez dłuższy czas nie wiedziałam że w ogóle taki operator funkcjonuje na rynk. Kiepsko zareklamowali swoje usługi. W ogólne nie pamiętam reklam.No czego nie można powiedzieć o Play, bo ten operator jest wszędzie!!!Hm, a tak w ogóle czy na prawdę nie uważasz że Play sie wybił i przebił przez starych operatorów??? Bo na moje oko, to Play zrobił rewolucję!

koza 

Wysłany: 2007-07-11, 18:38   

a czy to nie jest tak,że "Sami swoi" korzystją z masztó Polkomtela, tak jak chwilowo Play...poza tym Play byduje własne nadajniki i czasem usamodzielni się...no i sporo zainwestowlai w reklame,a przez to przyciągają wiecej osób...

Kłapouszek  

Wysłany: 2007-07-12, 21:41   

no właśnie reklamy. W dzisiejszych czasach chyba nie da sie zarobić bez reklam? No Play, nawet swego czasu przegiął z reklamami , chyba wiecie o co mi chodzi. Pokrócono ich zapędy i reklamy stały sie lajtowe. Ta uciekająca 9 czy baletnica :) Baletnica jest świetna !

koza 

Wysłany: 2007-07-20, 11:59   

a ja stawiam raczej na ta reklamę z 9...chociaż ta z baletnicą też jets niczego sobie...wcześniejszy styl reklam Play nie spodobał się naszemu społeczeństwu,ale przez szum wokół kampanii zeczeło się mowić na mieście o Play...

Kłapouszek  

Wysłany: 2007-08-30, 09:46   

No własnie i Play na tym duzo zyskało. Na pewno wielu tego nie chciało, ----> patrz konkurencja.

Odpowiedz do tematu