słyszałem że ma słabą baterie i jest przeładowany ogólnie to jest rynkowa nowość dlatego jeśli chcesz go kupić to bym zaczekał by inni przetestowali tą nowość po co potem żałować
ziemniak, przez jaką firmę jest on produkowany? jest coś wiadomo na ten temat?
szczerze powiedziawszy ja wstrzymałabym się z kupnem, nieprzetestowanego sprzętu nie kupuję, bo nie wiadomo jakiej jakości można się spodziewać.
_________________ egzystuję więc myślę.
niestety to drugie nie wszystkim jest dane.
mam go ponad tydzień i nie narzekam. Fakt bateria przy intensywnym eksploatowaniu trzyma tylko 2 dni, ale ogólnie jest naprawdę niezły. Dodatkowo ma dużo bajerów i dodatków więc się opłaca. Ogólniue to go polecam.
plusfon to poprostu polska odmiana jednego z modeli Vodafone telefon jest super. Moj brat sobie go kupil. Jedynym minusikiem jest to, ze nie ma jako takiej firmy wiec jest warty malo pieniazkow. jednak jesli ktos chce miec praktyczny niedrogi i dobry telefon to polecam go jak najbardziej ja takze polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum