Wysłany: 2007-02-19, 16:37 Problemy z SE :))
chciałbym aie dowiedziec czy mieliscie jakies problemy z Sony Sricccsonami:)) mi osobiscie, jak i moim kumplom po jakims czasie pada Ładowanie, słuchawka, i czasami sie zwiesza klawiaturka <ale to tylko mi>
_________________ [...] Jah jest Prezydentem, Jah jest Kierownikiem ,Jah- Jah jest Trenerem, ja jestem jego Zawodnikiem [...]
SE to praedziwa plaga telefonów, wywalający się soft, padające wyświetlacze i joye to początek problemów... w moim jednego dnia padła cała klawiatura, okazało się że telefon się jkimś cudem przegrzał i spaliła się ścieżka... ogólnie nie polecam...
większość znajomych posiadaczy SE klnie na czym świat - joy pada, klawiatura działa tylko wtedy, kiedy chce, telefon włącza się/wyłącza według własnego uznania... toteż zrezygnowałam z przyjemności kupna.
niepotrzebna mi koma z ułańską fantazją ;]
Wysłany: 2007-08-30, 19:21
Polecający: Internet :P
Ja teraz mam drugiego SE działa DOSKONALE. Dla mnie telefony SE są ciekawsze i lepsze od Noki!!!!!!.
Nigdy nie miałem z nimi problemów.
Nie mam pojęcia co od nich chcecie.
_________________ COMA, LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, ...............
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-01, 10:25
stare ericssony padaja...joy byl nie do pracowany..w nowszych juz tego nie ma tata ma ericssona t610 od 4 lat...dziala bez zarzutu...nic sie nie stalo...brat mial k700i padl joy. jak juz mowilam ta seria byla felerna...
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
eh, ja mam SE k300i i też ostatnio klnę na niego jak szewc! joystick się wiesza i siadło ładowanie mam ochotę pierdyknąc tym fonem o ścianę, bo to była nowa bateria i już jest pewnie schrzaniona...
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Ja miałam jednego Sony Ericssona i już mam go dość. Wytrzymałam z nim od maja do teraz. I nie można porównywać Nokii do SE bo to są dwie duze formy i wiadomo, że produkują i lepsze i gorsze telefony.
SE k510i wytrzymał 4,5 miesiąca i już lekko sie joy przycinał, ale rzadko i sofr pada... Jak podłączam ładowarkę, to jest napisane, że bateria obca i nie ma wibracji a żadnego upadku nie było.
Od zawsze miałam nookię i właśnie do niej powróciłam, od paru dni Nokija 5300.
Miałem:
T230 - to g*wno było, przyznaję, ale to było dawno temu
używany K700 - super telefon, nic się z nim nie działo
inny używany K700 - super telefon, nic się z nim nie działo
K750 - super telefon, nic się z nim nie działo
używany K800 - cudo, trochę zwalił się dżojstik..
Legendy o awaryjności SE są mocno przesadzone i zawsze będę wolał je od Nokii.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Mam M600i. Djosticka nie ma, jeden problem z głowy Miałem wcześniej t610 o k700, z którymi różnie bywało. Po krótkim romansie z motorolą wróciłem do SE i jak narazie zero problemów, poza abstrakcyjnymi cenami kart M2:/
miałam k700i przez 3 lata i nie narzekałam kupiłam sobie dodatkową baterię i ładowarkę stacjonarną (tak, że mogłam ładować baterię bez podłączania telefonu może są małe problemy z joystickiem ale wydaje mi się że to tylko trzeba przeczyścić teraz tego telefonu już przez kolejne pół roku używa mój brat i dalej nie narzeka tak więc moim zdaniem SE to porządna marka
Wysłany: 2007-10-02, 13:00
ja również jestem zadowolona z tel SE. jestem posiadaczką 2 modeli k310i i k750i. pierwszy model mam juz ponad rok, i nigdy nie miałam z nim problemów, drugi tel mam troche krócej,ale z jego strony tez nie spodziewam sie żadnych kłopotów. mój brat miał kiedys se k300 to mu joy padl ale ogólnie tel sony ericsson sa ok, a i wygladają dużo lepiej niz nokie
_________________ MOŻNA GRAĆ LEPIEJ,SKUTECZNIEJ ALE NA PEWNO NIE PIĘKNIEJ NIŻ FC BARCELONA!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum