Kiedys miałam taki fajny program do usuwania hmm tradziku z twarzy ...i byl tylko do obrobki włąsnie twrazzy...do usuwania i nie pamiętam jak sie nazywał;/ . Zna ktos taki program albo wie o jaki mi chozi:P ? Niech mi ktos napisze jak stworzyc ten fotomontaż...opisałam co chce zrobić:) w wątku:)
z tego co wiem to nadają sie : FxFoto Standard Edition 2.0.041 -mozna go pobrac z neta za free , ColorCastFX - mozna pobrac z neta wraz z spolszczeniem.
_________________ bzzzzzzzzium.
kupisz mi mały samochodzik ;>
Ostatnio zmieniony przez Metall 2007-03-27, 06:58, w całości zmieniany 1 raz
Kiedyś takie coś w Photoshopie robiłem za pomocą narzędzia "smudge", znaczy rozmazywacz taki. W Paint Shopie chyba też jest. Ale efekt średni, na małym zdjeciu przejdzie.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ja tego typu rzeczy w PhotoShopie pod Windowsem robie - jest takie fajne narzędzie jak "Clon Stamps" (czy jakoś tak )
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Ja ostatnio znalazłem taki tutorial do Photoshopa jak usuwać np. cienie spod oczu. Za pomocą narzędzia łatka (patch) i faktycznie sprawuje się elegancko.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ja ostatnio znalazłem taki tutorial do Photoshopa jak usuwać np. cienie spod oczu. Za pomocą narzędzia łatka (patch) i faktycznie sprawuje się elegancko.
Fajne to narzedzie, w oryginale zwie sie Clona Stamp Tool, jest przydatne w roznych sytuacjach
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Fajne to narzedzie, w oryginale zwie sie Clona Stamp Tool, jest przydatne w roznych sytuacjach
Nie, w oryginale zwie się Patch Tool. Clone Stamp też się do takich poprawek nadaje.
Tam sa 2 narzedzia w jednym, ja uzywam tego pierwszego
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum