Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

beton89 

Wysłany: 2007-10-27, 23:33   SE w200 czy K510i????

Hejka!
zastanawiam sie nad kupnem telefonu...pod uwage biore dwa moele Sony ericsson w200 / k510i? :?: :?:
Za tym pierwszym przemawia większa pamięc (karta pamieci), radio, lepsza jakosc dzwieku(telefon typowo muzyczny)
Za tym drugim przemawia natomiast lepsza jakośc zdjec (1,3mpx o ile sie nie myle), wieksza liczba kolorów (256 tys, w200 ma tylko 64 tys.)i bluetooth, ktorego w200 nie posiada.
JEstem w kropce...telefon muzyczny z kartą pamieci, czy fonik z lepszym aparatem i bluoothem???? Z góry dzieki za pomoc :D

Katharsis  

Wysłany: 2007-10-27, 23:42   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Mam K510i, to moj pierwszy telefon, tak wiec nie mam zadnego porownania.

Zdjecia robione tym telefonem sa takiej jakosci:
http://img522.imageshack....dsc00046sv1.jpg
Moja morda :)

Telefon ani razu mi sie nie zawiesil, dziala calkiem ok - ja jestem z niego w pelni zadowolony; mam wrazenie, ze posluzy mi jeszcze pare dobrych lat :p

beton89 napisał/a:
telefon muzyczny z kartą pamieci, czy fonik z lepszym aparatem i bluoothem?

Hmm, ja wybralbym druga opcje :)
Ostatnio zmieniony przez Katharsis 2007-10-28, 10:22, w całości zmieniany 1 raz  

Not4You  

Wysłany: 2007-10-28, 10:21   
   Polecający: wujek Google

K510i oczywiscie, toteż zalezy czy bys wolał pstrykac fotki czy słuchać muzy,
ale jednak K510i będzie lepszym wyborem. POZDRO :]

Lame®

olenkaa1690  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-10-28, 11:46   

ja mam k510i od pol roku i bardzo sobie chwale ten telefon :) robi bardzo ladne zdjecia, bateria nie siada szybko, joy sie nie psuje. jesli masz odtwarzacz mp3 to w200i jest zbedny.

Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...

Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...

beton89 

Wysłany: 2007-10-28, 16:15   

Chciałbym zeby telefon służył conajmiej dwa lata. Słyszałem ze główną wada wszytskich SE są psujące sie dzojstiki ( nie wiem jak sie poprwanie pisze)...naszczescie naprawa wiele nie kosztuje, a to jestem w stanie znieść. Wiec pytanie do was...jak tam z awaryjnością obu modeli? Który jest lepiej spasowany, trwalszy, wytrzymalszy???? :?: :?: :?: :?:
Poza tym jestem w kropce..hmm...sam juz nie wiem, MÓJ WYBOR BEDZIE ZALEZNY OD WYTRZYMALNOSCI DANGO MODELU

lysy120  

Wysłany: 2007-11-03, 20:13   
   Polecający: kumpel

Oby dwa telefonki są wytrwale. k510i posiada aparat 1.3 Mpx a w200i VGA czyli zwykły. k510i robi ładniejsze zdjęcia, jest głośny pod względem muzyki i wytrzymały. Ikonki, kolory i wygląd ogólny jest na 5+. w200i również jest wytrzymały a ponadto ze to telefon muzyczny to zostały bardziej skupione elementy muzyki czyli tak żeby jak najlepiej i wygodnie odtwarzało muzykę. obsługuje on także karty pamięci czego k510i nie ma. a wiec jeśli chodzi o parametry zdjęć to wybrałbym k510i a pod względem muzyki w200i. Jednak jeśli chodzi o główne funkcje to lepiej sprawdza sie K510i. po zatem kto słucha muzyki na telefonie?? szkoda baterii. a pro po baterii to trzyma ona ok 6 dni(w obu telefonach). Te telefony są wytrzymałe. nie jestem dokładnie przekonany co do yoistika(jak to w każdym SE). Ja aktualnie mam k750i i nie narzekam na niego. jeśli masz taka możliwość to odłóż tamte dwa modele i kup sobie k750i. muzyka trochę cicha ale reszta jest niezawodna. Jeśli jednak nie masz takiej możliwości to ja proponuje ci K510i ale żeby nie było na mnie (heheheh) to w tym poście zrób ankietę i niech wszyscy ludzie którzy tu wejdą zagłosują na któryś z telefonów.
pozdrawiam :hyhy: :hyhy: :hyhy:

olenkaa1690  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-11-04, 11:19   

serie typu k500, k700 posiadaly wady joystikow co spowodowalo duzy naplyw skarg do producentow SE, w wersji k510, k610 w tym i w200 zostalo to skonfigurowane i juz sie nie psuja. k510 jest o wiele lepszym telefonem, na sluchanie muzyki szkoda baterii. w200 ma bardzo slaby aparat. wybór nalezy do Ciebie jednak bardziej polecam k510. sama go mam i jestem z niego zadowolona. jeszcze ani razu sie nie zacial, nie wylaczyl sam a joy dziala bez zarzutu.
pozdrawiam : )

Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...

Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...

mmmasha  

Wysłany: 2007-11-04, 12:10   
   Polecający: olenkaa1690

olenkaa1690 napisał/a:
jednak bardziej polecam k510. sama go mam i jestem z niego zadowolona. jeszcze ani razu sie nie zacial, nie wylaczyl sam a joy dziala bez zarzutu.

popieram, gdyż również mam k510 i jestem z niego zadowolona ;) w200 byłby całkiem sympatyczny gdyby nie słaby aparat... a odtwarzać mp3 wydaje sie być zbędny...
więc bardziej polecałabym k510 :)

Glory, glory... Manchester United

Katharsis  

Wysłany: 2007-11-04, 15:47   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

olenkaa1690 napisał/a:
jeszcze ani razu sie nie zacial, nie wylaczyl sam a joy dziala bez zarzutu.
U mnie jest identycznie :)

Muzyki na komorce slucham co kilka dni, jakosc dzwieku jest ok, chociaz pozostawia duzo do zyczenia ;p

Mythios 

Wysłany: 2007-11-04, 17:58   

W200 nigdy nie miałem, ale mogę się wypowiedzieć na temat k510i, bo mam go od kilku miesięcy. Dla mnie telefon idealny (jak na moje możliwości :P ), jedyna wada to trochę małą pamięć 28MB. Ale ważny jest dobry aparat i bluetooth, od muzyki mam mp4 ;)

kwasziorkor  

Wysłany: 2007-12-05, 11:57   

Proponuje abyś wpierw sam sobie odpowiedział na zasadnicze pytanie....
do czego ma Ci służyć taki telefon?
do rozmów, pisania sms?? to wiadomo
ja mam k510i i jestem zadowolony, ale wolałbym jednak telefon, z kartą pamięci i radiem..

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu