Witam !!
Niewiem czy ten temat już był, bynajmiej ja nie znalazłem
Jakie macie aparaciki pokazcie co macie za sprzet.
Ja osobiscie w domu mam dwa aparaty !! Stary z 15 letni Zhenit czy jakoś tak !!
I nowke sztuke Samsunga Pro 815
Zanim zakupiłem Samsunga wachałem sie i Chciałem zakupic aparat Sony H5 !
Jeżeli ktos bedzie miał ten sam problem radze dołożyc pare stowek i kupić Pro 815 ten aparat robi swoje ... Moze macie lepsze aparaty z checia bym zobaczył !!
Ponizej zamieszczam jego zdjecie . Prosze o zamieszczenie fotek Dzieki
_________________ My Jesteśmy Tymi Przed Którymi Kiedyś Ostrzegali Nas Rodzice !!
Samsung jakoś do mnie nie przemawia jako producent aparatów. Pewnie wybrałbym H5.
Ja mam Fujika S5500
Tani jak barszcz już teraz, a całkiem nie najgorszy.
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Ja mam jakis 10 letni (jaki nic) aparat Zenitha na klisze, ale sprawuje sie bardzo dobrze
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Też marzy mi się lusterko, ale to koszta 3-4tysiące.. A za nie całe 2 kupi się zaawansowany kompakt o zbliżonych możliwościach..
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum