Czy to prawda, że facetowi jest trudniej dojść gdy wypił sporą ilość alkoholu??? Czy moze jest mu łatwiej??? Wiecie coś na ten temat?! Jeśli tak to proszę napiszcie.... Pozdrawiam
tak to prawda jeżeli facet wypił zbyt dużo alkoholu to nie dojdzie. bo wtedy mu wogolu nie staje... no a raczej tak sie nie da... a jak jest pijany to nie ma aż takiej ochoty...
_________________ Nic na ziemi nie dzieje się bez przyczyny...
Moż wypadało by żeby facet się na ten temat chociaż z raz wypowiedział?He?
No więc z tego co wiem i co mi samemu się przytrafia to macie dziewczyny racje. Chociaż dużo zależy od ilości wypitego alkoholu, no i od partnerki też.
tak to prawda jeżeli facet wypił zbyt dużo alkoholu to nie dojdzie. bo wtedy mu wogolu nie staje...
Prawda. Aczkolwiek nie do końca. Po prostu trzeba się dużo mocniej skupić i podniecić niż zwykle A po pijanemu jak wiadomo trudniej się skupić i skoncentrować, ale się da.
Cytat:
a jak jest pijany to nie ma aż takiej ochoty...
Nie prawda, wręcz odwrotnie.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
roznie to bywa przede wszystkim trzeba stosowac go z umiarem
piwo wodka i takie tam bajery to chyba raczej nie pomagaja, ale czerwone wino jak najbardziej
Beata18 napisał/a:
Czy to prawda, że facetowi jest trudniej dojść gdy wypił sporą ilość alkoholu???
tak to prawda, ale jak go dobrze podniecisz to zabawa bedzie trwala cala noc
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć,że męzczyzna(przynajmniej mój) po niewielkiej dawce alkoholu,ma jeszcze wiekszy "zapał"w łóżku.Napewno"może dłużej" A ja wtedy mogę sobie trochę poszaleć..na nim... Z osiągnięciem szczytu nie miał nigdy problemu,nawet po"dwóch głebszych"choć faktem jest,że cały akt trwa dłużej..Słyszałam jednak o "przypadkach,kiedy mężczyźni mieli z tym problem po alkoholu,ale wtedy byli kompletnie"zalani"
To jest prawda Facet po alkoholu może dłużej i mówie to na podstawie doswiadczen swoich jak i moich znajomych:) Ale trzeba uważać zeby nie przesadzic bo wtedy efekt moze byc mizerny hehe
_________________ "Wstań i walcz, to Twoje życie, Twój największy skarb"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum