ach kobiece pieri. ... uwazam ze biust powinien byc tez proporcionalny do kobiety. male kobiety powinny niec male piersi zeby mogly je nosicnie obciazajac zabardzo kregoslupa. jakos nie umiem powaznie podajsc do tego tematu bo to co sie komu podoba to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje.
_________________ W świcie pełnym absurdów na próżno doszukiwać się jakiejś logiki
Jak to bylo w jakiejś skali na wesoło
A - atrakcyjne
B - boskie
C - cudowne
D - dopuszczalne
E - ekstramalne
F - fatalne
Dobrze, ze mi przypomniałeś o tym, bo kiedyś szukałem tej skali w pamięci i nie znalazłem
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Nigdy nie miałam kompleksów na punkcie moich piersi jak sie komuś nie podobały to po prostu mówiłam by nie patrzył Ja noszę miseczkę C i odpowiada mi to w zupełności jestem z nich zadowolona nie są za duże nie są za małe są po prostu idealne
A faceci jak to faceci każdy ma inny gust wszystkim nie dopasujesz
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ;p
75B sytknie , jeszcze mi nikt nie powiedział ze to jakies za małe czy jak ;p
a i mnie to w ogole nie interesuje jakiej wielkosci mam biust ... wazne ze w ogole jest ;p
Wysłany: 2006-12-08, 18:24
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Wg mnie kobiety podobnie się przejmują wielkością/kształtem piersi (i nie tylko swoich ) jak mężczyźni swoimi penisami. I po co?
W końcu nie wielkość jest najważniejsza, tylko to jak się partnerzy ze sobą czują, prawda?
Tak więc nie przejmujcię się tak dziewczyny swoimi 'pieszczoszkami' . My (faceci) nie jesteśmy wymagający; jak kobieta nam się podoba, to cała
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Wysłany: 2006-12-09, 08:53
DUUUUUUZE piersi nie wygladaja za ładnie...
fakt ze kobieta nie podoba mi sie ze wzgledu na biust, a swoje wnetrze i to cos, ale jesli ma ładne, kragłe piersi to nie zawadza. co do wielkosci... miseczka B, C nic wiekszego
pozdro
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
poza tym faceci powinni patrzec co w srodku a nie na to co jest ozdobą kobiety.
miałam zabawna sytuację,ponieważ pewna dziewczyna dziwiła się mojemu kochanemu dlaczego jest ze mną, skoro ona ma wieksze piersi.....haha....na to On jej odpowiedział,że mnie poprostu kocha a ja nie
_________________ Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum