Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

dmk1 

Wysłany: 2007-06-18, 16:28   

Wtedy PiS by miał lepszy stosunek i nie siał by takiej propagandy.

prymass  

Wysłany: 2007-06-22, 06:27   

Ja jako gej mam tylko niezly ubaw z nieoswieconych i przeniesionych ze sredniowiecza opinii, zasad i stereotypow. Czas sie obudzic. Ja nikogo nie krzywdze nikomu zycia nie psuje a o planete sie nie bojcie sama o siebie dba a w ten mily sposob wyreguluje sobie przeludnienie. Od lubienia homo nikt sie homo jeszcze nie stal. Jak ktos problemu szuka to zawsze go znajdzie rzucaj kamienie w oko pijakowi co zone maltretuje to on jest chory. Homo parady? - kazdy chce sie dobrze bawic a hetero parady nie potrzebuja zeby sie na ulicy przytulic. Nieszczesliwy jestem tylko wtedy jak nie potrafie komus klapek z oczu zdjac albo jak ktos mi mowi jak mam zyc i co mam myslec. A Giertych jak tak ojczyzne kocha to by sie zastanowil dlaczego tyle ludzi ja opuszcza - kasa jest tylko jednym z wielu powodow.
Wyjatki ortograficzne tez nie sa jasne i wbrew regule, ani polonistom ani naturze krzywda sie nie dzieje warto by bylo moze odpuscic sobie bezpodstawna niechec.
Ci co swiata i ludzi troche widzieli beda za tolerancja bo tak na koniec dnia licza sie pojedyczy myslacy czujacy ludzie a nie statystyki. Nikt plakatow 'zostan gejem' nie rozwiesza a od informacji do propagowania droga daleka.
A tak w ogole ksenofobia nienawisc i nacjonalizm zniszczyly tyle ludzkich zyc dotychczas ile homoseksualizm nie zdola do konca swiata zapewne. Jezeli wiec rozmawiamy o chorobach dreczacych planete proponuje te trzy podkreslic i zaczac z nimi walke.

farbenheit  

Wysłany: 2007-06-22, 10:33   
   Polecający: Przeznaczenie

sorry, ale nikt by nie chciał żeby jego dziecko zobaczyło na ulicy człowieka z chu**m na glowie! Gej parady nie powinny wyglądać w ten sposób że rozszalały, pachnący spermą( mam na myśli transseksualistów, czy wszech obecne członki męskie) nappiera na wszystkich i wszystko. BO ON CHCE PRAW!!! Pederaści stanowią około 6% społeczeństwa. Chociażby grubasów jest więcej (koło 15% ), a jednak nikt nie chodzi tłumnie nz nadzianym świniakiem na ruszt :(

prymass  

Wysłany: 2007-06-22, 17:00   

Tylko ze nikt nie zabrania grubasom uczuc okazywac gdzie i kiedy maja na to ochote, nikt im nie robi problemow w urzedach, bankach instytucjach, nie patrzy jak na idiotow i nie atakuje po zmierzchu. A nikomu nie przyjdzie do glowy podejsc do parad na luzie? Nikt nie szalal za czasow studenckich, nie przebieral sie za panny na jednym czy drugim balu?
Pewnie ze i wsrod homo czy trans znajdziesz debili i zboczencow - w koncu to tacy sami ludzie z takimi samymi odczuciami, slabosciami, opiniami.
Dzieci? - jak zostana dobrze wychowane i pokaze sie im co na czym polega, to nic ich kusic nie bedzie i beda w stanie dobrze wybrac co dla nich najlepsze.
Bardziej bym sie zastanawial nad wplywem tego emotikona :cwaniak: z dolu na dzieci. Bo palenie bardziej szkodzi niz homoseksualizm.

Colorblind  

Wysłany: 2007-06-22, 17:45   

a mi się wydaje, że ta cała nienawiśc w stosunku do homoseksualistów jest mocno przesadzona, wiem, zdarzają się ludzie, którzy szerzą takową wielką nienawiść, ale zauważyłam, że pod tą nienawiścią rozumie się przede wszystkim brak akceptacji, i tutaj jest mały problem, otóż pomylenie dwóch pojęć - tolerancji i akceptacji, bo to są zupełnie dwa różne pojęcia! To, że coś/kogoś się toleruje, to nie znaczy z góry, że trzeba akceptować. Tolerować można to z czym się nie zgadza, gdy ma się inny punkt widzenia, ale pomimo tego, że ma się inne zdanie to nie traktuje się kogoś innego jak osobę gorszą. Nie mam nic przeciwko tym, którzy mają inny światopogląd, inne poglądy na życie, inną seksualność - nie mam nic przeciwko temu. Jednak jestem przeciwna przeróżnym manifestacjom. Dlaczego? Bo każda manifestacja rodzi kontrmanifestację, takie swoiste prowokowanie i w ten sposób może dojść do niepotrzebnych scysji.

'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'

ręceprecz odtybetu

prymass  

Wysłany: 2007-06-22, 18:09   

Wyobraz sobie farbenheit czy kto inny ze ktos by ci grozil za przytulenie swojego chlopaka gdzie indziej niz poza domem. Gwarancja ze po jakims czasie latalabys po ulicy w protescie ze stringami w zebach. Z prostej przekory

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-06-22, 19:39   

prymass napisał/a:
Wyobraz sobie farbenheit czy kto inny ze ktos by ci grozil za przytulenie swojego chlopaka gdzie indziej niz poza domem. Gwarancja ze po jakims czasie latalabys po ulicy w protescie ze stringami w zebach.

Bzdura.
Zdecydowana większość homo się tak nie zachowuje, więc pewnie i zdecydowana większość hetero też by się tak nie zachowywała.

Nie sądzę też, aby obsceniczność parad była proporcjonalna do braku tolerancji w danym kraju.

prymass  

Wysłany: 2007-06-23, 01:17   

Bezsilnosc to bardzo przykre uczucie i nieraz wiele sie zrobi zeby ktos to zauwazyl a czym drastyczniejszy krok tym wieksza uwaga. Nigdy nikt nie slyszal o robieniu dobrej miny do zlej gry? Np.ja moge z dildo na glowie wyjsc i smiac sie ze kogos zszokuje ale w domu usiada i sie zastanowie czy ludzi na tyle to poruszylo zeby zaczeli o tym rozmawiac i zastanawiac sie dlaczego. Taka natura wspolczesnej opini publicznej ze dotrze do niej cos kolorowego i zaskakujacego niz sympozja i grzeczne zgromadzenia.
Pewnie ze nie jest proporcjonalna obscenicznosc jest porownywalna do stopnia tolerancji. W krajach ktore sa krok do przodu moze wynikac ona ze swobody wypowiedzi ktora kazdy ma okazje zaznac. Ale nigdzie nie jest rozowo z akceptacja tylko tyle ze w wiekszym zachodnim miescie homo, trans czy les znajda kilka albo kilkanascie organizacji ich wspierajacych i w ich imieniu dazacych do pozytywnych zmian.

farbenheit  

Wysłany: 2007-06-23, 01:28   

prymass, ja nie jestem homofobem. W prost przeciwnie uważam że każdy powinien być sobą. Jestem za małżeństwom homo. Przecież my żyjemy razem latami. Nie ważna jaka płeć!
Pytanie z mojej strony DLACZEGO NALEŻĄ NAM SIĘ SPECJALNE PRAWA?? i PO CO SIĘ TAK OGŁASZAĆ??

Po co te parady? TO ma pomóc ludziom nas zrozumieć? Nie. Chyba znienawidzić. Tak naprawdę nie jest tak że pedałek jest tak prześladowany. Tak jak z AIDS nie trzeba się ogłaszać, to twoja prywatna sprawa. Heterycy nie krzyczą na ulicy JESTEM HETERO!! Homoseksualizm jest rzeczą naturalną, w każdej kulturze. Tą wiedzę trzeba rozgłaszać. Tak samo jak metody "leczenia" . Z tym się rodzi.

Uważam że homo małżeństwa nie powinny adoptowywać dzieci. Nie ze względu na zpedalenie potomka:) ale na kraj jakim jest Polska. Dzieciak nie miał by spokoju w śród sąsiadów i gówniażerii.

dlatego powtażam Nie bij wytłumacz!

prymass  

Wysłany: 2007-06-23, 02:19   

Czy prawo do nie gnojenia w urzedzie, szkole i na ulicy po zmierzchu to jakies szczegolne prawo? Czy np. jak ktos cie zaatakuje z nozem to bedziesz milczala zamiast krzyczec ratunku bo to twoja sprawa? Jak bys sie czula jakby napietnowano wszystkie publiczne objawy czulosci. Jak kogos kocham to chce mu to czesto okazywac a nie kryc sie z tym przez wiekszosc dnia. Nawet mnie nie interesuje czy mi ktos dobrze zyczy, byle nam krzywdy nir robil.

farbenheit  

Wysłany: 2007-06-23, 04:03   

I to jest właśmnie problem. To może najlepirj obłożyć kloszem pana prymaSS? To nie świat ma problem z wami tylko Wy macie problem ze światem!człowieku czilałt.

prymass  

Wysłany: 2007-06-23, 04:56   

Ja jestem wyluzowany dopoki ktos mi nie mowi ze jest ze mna problem. Wtedy sie powaznie zastanawiam.

Poradze sobie bez twojego klosza, wsadz go sobie w tylek (po angielsku ass stad podwojne litery humorystycznie bo 'prymas' byl juz zarezerwowany)

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-06-23, 13:00   

farbenheit napisał/a:
Pederaści stanowią około 6% społeczeństwa.

naprawde? to radze zajrzec do słownika kim jest pederasta ;]

Pe
Kod:
derastia (grec. paiderastía = "miłość do chłopców", paiderastēs = "kochający chłopców") – kontakty seksualne dojrzałych mężczyzn z dojrzewającymi chłopcami.

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-06-23, 13:57   

lolinka napisał/a:
naprawde? to radze zajrzec do słownika kim jest pederasta ;]

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=pederastia

Na przykład słownika języka polskiego PWN. W papierowych, które mam pod ręką jest tak samo.
prymass napisał/a:

Pewnie ze nie jest proporcjonalna obscenicznosc jest porownywalna do stopnia tolerancji.W krajach ktore sa krok do przodu moze wynikac ona ze swobody wypowiedzi ktora kazdy ma okazje zaznac.

Czyli jak dać gejom swobodę wypowiedzi, to zaczną urządzać obsceniczne parady?

Colorblind  

Wysłany: 2007-06-23, 16:09   

prymass napisał/a:
nie jest rozowo z akceptacja
- bo nie musi być różowo z akceptacją. Toleruje się, ale to się nie wiąże z akceptacją, pomylenie pojęć, tolerancja to nie akceptacja!

'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'

ręceprecz odtybetu

Odpowiedz do tematu