jak to jak normalnie..jestem w zwiazku z facetem od ponad 6 miesiecy jest cudownie..czasem mi sie wydaje ze lepiej niz w zwiazkach hetero! gdyz nie mamy takich problemow jak inne pary..funkcjonujemy tak jak kazdy czlowiek..innych dziwi jak to jest mozliwe ale serce nie sluga i ciezko jest sie opierac. jestem bardzo zadowolony z tego co sie dzieje poniewaz kochamy sie..mamy wspolnych znajomych, chodzimy na imprezy i nikt po nas by sie nie spodziewal ze jestesmy homo..
To się nazywa hipokryzja. Możesz wyjaśnić skąd taki podział i osąd?
ScarFace napisał/a:
Po prostu tak już mam i raczej nie zmienię zdania.
własnie coraz czesciej spotykam sie z takimi opiniami i to tylko wsrod mezczyzn ze nie akceptuja gejów, zadziej np zdaza sie to u kobiet ze nie akceptuja lesbijek czyby kobiety byly bardziej tolerancyjne ? : P fakt faktem ze geja np bardziej poznac na ulicy (nie wsyztskich) ale zdazaja sie przypadki ze niektorych gejow poznaje sie z kilometra po ich zachowaniu ruchach i w ogole, no ale takie zycie wiadomo ze wszyscy nie bede tolerowali homoseksualizmu i do tego juz trzeba przywyknac.
mictatencuhtli napisał/a:
wszystko ok, dopoki ktos sie z tym zbytnio nie obnosi.. wszak ostatnio stalo sie to dosc modne...
no i z tym sie jak najbardziej zgodze homoseksualizm i chodzby biseksualizm stal sie ostatnio bardzo modny i duzo ludzi teraz sie tym afiszuje kiedys sie z tym bardziej ludzie kryli niz pokazywali ze sa 'innej orientacji'
a ha.. czyli poprostu trzeba nas zamknac w jakims obozie i zebysmy sobie tam zyli?????
bo ianczej tego nie rozumie..czy chodzi o obnoszenie sie z tym..moze niektorym tak ale napewno nie mi..poprostu chcialbym kiedys moc sie przytulic do mojego mezczyzny i zeby nikt sie na mnie nie patrzyl krzywo...moc go pocalowac tak jak caluja sie osoby normalne na ulicy..czasem to boli i to bardzo ze nie mozna tego zrobic..
poprostu chcialbym kiedys moc sie przytulic do mojego mezczyzny i zeby nikt sie na mnie nie patrzyl krzywo...moc go pocalowac tak jak caluja sie osoby normalne na ulicy..czasem to boli i to bardzo ze nie mozna tego zrobic..
nigdy nie bedzie tak ze nikt na to nie bedzie reagował, wystarczy ze ide sobie z dziewczyna za reke to wsyzscy sie obracaja i komentuja. Ludzie juz tacy sa uwazaja homoseksualistow za dziwolagow a tak naprawde sa to normalni ludzie a jacy sympatyczni ^^
chociaz podchodzac tak ostro do tego ze nie bo nie tez ludzie robia zle ostatnio bylam z kumpela w klubie i byl z nami kolega hetero zawsze wuazal ze homo to jacys nieteges sa ale pogadala z nim i potem stwierdzil ze homoseksualisci to tez normlani ludzie. Wiec może nie zapierajcie sie tak przed innymi orientacjami, gdymy swiat był jednolity nudno by bylo : P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum