dlatego właśnie więcej się nie wypowiadam na ten temat, bo osobiście mi się to nie podoba, zdania nie zmienię i jeśli chodzi o mnie to tyle co mam do powiedzenia...
Wysłany: 2007-07-20, 10:45
Mi fakt że ktos jest gejem czy lesbijka wcale nie przeszkadza. Mam kolegę geja i wiem jak im cięzko ukrywać swoje uczucia przed światem tylko dlatego że ten "świat" nie potrafi ich zrozumieć. Miłośc jest czymś przepięknym, nie potrafię zrozumieć dlaczego hetero (którzy wiedza czym jest miłość) zabraniają kochac innym.
Co komu do tego, co kto i z kim...ach czasem myślę że szkoda słów na brak tolerancji ...
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
gratuluje goga.. swietnie to ujelas!! oni wiedza czym jest milosc i jak ona jest cudowna a zabraniaja innym bo traktuja to jako cos zdecydowanie gorszego.. moze nie tyle co "swiat" nie potrafi tego zrozumiec ale nasz "kraj"...
wiadomo kazdy ma swoje poglady, zdanie wyrobione na jakis temat..tylko nie rozumie dlaczego wiekszosc jest tak konserwatywna i nie potrafia nadazyc nad zmieniajacym sie swiatem..
100% tolerancji;) nie mogę powiedzieć,ze rozumiem gejów, bo sama nigdy nie byłam gejem, ,ale w pełni szanuję ich poglądy...Poza tym, przyznam się, a jak, skoro i tak piszę to anonimowo hihi, że moim zdaniem geje są słodcy. Nie wiem czy tak jest w rzeczywistosci-ale moj stereotyp geja to mily romantyczny mężczyzna...za duzo mang o gejach sie naczytalam:) coz moj ulubiony gatunek mangi i anime:) wszyscy,ktorzy o tym wiedzą, mowią,ze powinnam się leczyc;D
co do geji to w sumie nic nie mam tylko jedno mnie wkurza dlaczego taki gej ma te swoje dziwne jazdy np glosik,ubior czemu nie moze sie ubierac jak normalny koles ale pozostac tym gejem???????????????????????????
Wysłany: 2007-10-29, 21:58
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
GELO napisał/a:
co do geji to w sumie nic nie mam tylko jedno mnie wkurza dlaczego taki gej ma te swoje dziwne jazdy np glosik,ubior czemu nie moze sie ubierac jak normalny koles ale pozostac tym gejem???????????????????????????
A dlaczego tak wielu metali ma dlugie wlosy?
Bo ich na fryzjera nie stac ;p »
_________________ cynik
braki w polskich znakach powinny byc tolerowane
Dla mnie to normalni ludzie.
Geje - mam dla Nich ogromny szacunek.
Ci ludzie naprawdę potrafią kochac.
To od Nich powinniśmy się uczyc miłości.
Powiem Wam, że mam znajomych homoseksualistów.
I to uczucie, które Ich łączy, ta miłośc, która co dzień rozświetla ich życie,
to pożądanie, mimo, iż już 6 lat są razem..
patrząc na Nich, zazdroszczę Im.
I co w Nich nie tak?
Co robią złego, że tak wielu z Nas Ich nie akceptuje.
Nie wyrządzają nikomu krzywdy.
Są wrażliwi, kulturalni, chcą życ w spokoju,
i co najważniejsze nie poddają się.
Mają odwagę przyznac się, że są homoseksualistami,
mimo iż wiedzą, że wielkiego szacunku wśród Nas nie znajdą.
A wielu z Nas? boi się przyznac, że mają problemy z alkoholem, itp.
Poza tym sama jestem biseksualna, i wiem, że nikt tak dobrze nie zrozumie człowieka,
jak drugi człowiek tej samej płci.
A sex? sex jest jedynie dodatkiem, smakiem.
.no to dodałam swoje 3 grosze .
mój kolega jest gejem i powiem szczerze, że każdy, kto ma z nim styczność to zauważa, co nie przysparza mu przyjaciół a szkoda, bo facet jest naprawdę spoko... ludzie skreślili go tylko z jednego powodu: tego, że lubi chłopców.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum