Czy to oznacza, że Kasie są inteligentniejsze, bo są Kasiami? Nie
Oznacza to, że wniosek "Kasię są inteligentniejsze" jest idiotyczny. Co przekłada się na to, iż wniosek "geje są bardziej opiekuńczy" jest również idiotyczny.
fraszka napisał/a:
A skąd Ty wiesz, że nie zależy?
On nie pisał, że wie, że nie zależy, pytał się.
_________________ czasem jeszcze w nocy krzyczę, ale poza tym dobrze
bro napisał/a:
wniosek "geje są bardziej opiekuńczy" jest również idiotyczny.
Dlaczego? Bo Ty tak uważasz? No cóż masz prawo do takiego zdania.
Nie. Wnioski: "Geje są bardziej opiekuńczy", "Kasie są inteligentniejsze", "Pranie jest czystsze" itd. itp. są idiotyczne, ponieważ nie zawierają żadnego punktu odniesienia.
Użycie przymiotników w stopniu wyższym (bardziej opiekuńczy, inteligentniejsze, czystsze, etc.) związane jest z porównywaniem dwóch rzeczowników o tej samej cesze - tzn., że aby móc orzec, że ktoś jest bardziej czuły czy inteligentniejszy, trzeba uwzględnić najpierw od kogo czułego jest czulszy czy inteligentnego jest inteligentniejszy.
Nie. Wnioski: "Geje są bardziej opiekuńczy", "Kasie są inteligentniejsze", "Pranie jest czystsze" itd. itp. są idiotyczne, ponieważ nie zawierają żadnego punktu odniesienia.
Kasie mają wyższe IQ niż Anie co zostało stwierdzone po sprawdzeniu IQ wszystkich osób, które noszą te imiona. Może być? I teraz :
"Kasie mają wyższe IQ niż Anie" to nie to samo co "Kasie mają wyższe IQ niż Anie, bo są Kasiami"
moim zdaniem kazdy ma własne odczucia. Toleruje gejów ale z daleka, bo dla mnie to jest zboczeniem.
Mężczyzna jest stworzony dla kobiety. w wyniku ich związku rodzi sie dziecko. a ze związku 2 facetów ?!
Geje są jak najbardziej OK
Sama znam kilku .... niekoniecznie chciałabym znać szczegóły ich "całego życia" ... ale naprawdę da się z nimi normalnie pogadać.
Normalni ludzie
A brak tolerancji i to jeszcze nieuzasadniony mnie zwyczajnie dziwi ....
_________________ "Your eyes make me weak, I don’t know why..."
ja ostatnio poznalem fajna lesbijke i stwierdzilem ze tez zostane lesbijka
a tak na powaznie to nic nie mam do homoseksualistow jak dla mnie nrmalni ludzi z ktorymi idzie normalnie pogadac a to ze kochaja inaczej to tylko i wylacznie ich sprawa
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Wysłany: 2007-12-27, 13:28
Polecający: sama je odnalazłam :D
gej czy lesbijka czlowiek jak kazdy inny, nie znam co prawda zadnego, no chyba ze ktos ze znajomych sie z tym ukrywa,ale tak szczerze mowiac nie obhcodzi mnie to, przeciez oni nikogo tym nie krzywdza, to ich sprawa
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
w srodowisku gejowskim raczej znajdziesz wiekszosc osob ktorzy swojej orientacji nie uwazaja za chorobe ^^
a Ci ktorzy mysla ze sa w stanie sie z tego wyleczyc to prosze bardzo czy ja komus bronie ? tylko uwazam ze tak naprawde tym homoseksualista nigdy nie byl. To nie jest tak ze o, od dzis zaczynam byc homo poszuakm sobie partnerki/ partnera, chyba uwazaja tak przewaznie Ci ktorzy nigdy nie obracali sie w takim srodowisku, ktorzy opieraja swoje opinie tylko na podstawie mediow, internetu gdzie prawie wszedzie homoseksualistow poprostu skazuje sie na 'leczenie'
Dla mnie to normalni ludzie ktorzy maja takie samo prawo do zycia i kochania tak jak inni to ze maja troche inna orietacje nie znaczy ze mamy ich wykreslac ze spoleczenstwa ja jestem tolerancyjny bo kazdy ma prawo robi to co chce wkoncu chcemy wolnosci!!!
jestem ciekaw jakie jest wasze podejscie do homoseksualizmu..
sam jestem gejem i roznie z tym bywa czasem jest lepiej czasem gorzej ale przewaznie zawsze pod gorke..
czesto spotykam sie z roznymi opiniami na ten temat i chcialbym wiedziec co wy sadzicie o gejach i jak ich rozumiecie..
pozdrawiam
Gejom mowie stanowcze nie! Ale jesli chodzi o lesbijki to nie widze w tym nic zlego... Poprostu jak sobie wyobraze co geje robia w sypialni to mi sie slabo robi
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum