jestem ciekaw jakie jest wasze podejscie do homoseksualizmu..
sam jestem gejem i roznie z tym bywa czasem jest lepiej czasem gorzej ale przewaznie zawsze pod gorke..
czesto spotykam sie z roznymi opiniami na ten temat i chcialbym wiedziec co wy sadzicie o gejach i jak ich rozumiecie..
Wysłany: 2007-06-16, 18:08
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
... homo nie przeszkadzaja mi w ogole. Ale... nie chcialbym miec z nimi wiecej wspolnego; nie ucieszylbym sie, gdyby moje dziecko mi oznajmilo, ze jest gejem/lesbijka. Lubie gejow za to, ze sa przewaznie mili Tacy nadaja sie na sprzedawcow Za to przeszkadzaja mi ludzie pokroju przedmowcy...
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
... homo nie przeszkadzaja mi w ogole. Ale... nie chcialbym miec z nimi wiecej wspolnego; nie ucieszylbym sie, gdyby moje dziecko mi oznajmilo, ze jest gejem/lesbijka. Lubie gejow za to, ze sa przewaznie mili Tacy nadaja sie na sprzedawcow Za to przeszkadzaja mi ludzie pokroju przedmowcy...
Dokladnie, mam bardzo podobne zdanie, choc z tymi sprzedawcami to nie wiem jak jest ;p
A mowiac 'przedmowcy' miales na mysli k057k4 ?
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
znasz jakiegos ze tak mowisz?.... za co ich nielubisz?
bo sie nagle stał skinem i tak pisze dla zasady i ideologii. Wiecie , takie młodzieńcze bunty ;]
A ja w sumie do gejów nie wiem czy coś mam czy nie ;] Nie mam zdania.
jestem ciekaw jakie jest wasze podejscie do homoseksualizmu..
sam jestem gejem i roznie z tym bywa czasem jest lepiej czasem gorzej ale przewaznie zawsze pod gorke..
czesto spotykam sie z roznymi opiniami na ten temat i chcialbym wiedziec co wy sadzicie o gejach i jak ich rozumiecie..
jakie jest moje podejscie hmm. nie przeszkadzaja mi homo jak i bi i hetero mam wiele wspolnego z homo czy bi, rozumiem tych ludzi ostatnio cal yczas obracam sie w takim towarzystwie wiele ludzi jest poprostu przeciw zawsze jest pod gorke, i cyba tylko dlatego ze nasze spoleczentwo jest na nie bo nie, troche zal, takie argumenty : /
w ogole komentarze typu. jestes homo nie chodz do skzoly bo swoja osoba propaujesz homoseksualizm oO przeraza mnie to wsyztsko .
btw.
'bo to jest oblesne', ' zaje*** jakbym widziala calujace sie dziewczyny' no żal.
Nori napisał/a:
nie ucieszylbym sie, gdyby moje dziecko mi oznajmilo, ze jest gejem/lesbijka.
nie ucieszylbys sie a gdyby taka sytuacja miała miejsce wyrzekł byś sie swojego dziecka tylko dlatego ze jest homo ?
Wysłany: 2007-06-17, 15:50
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Poszczelona napisał/a:
Nori napisał/a:
nie ucieszylbym sie, gdyby moje dziecko mi oznajmilo, ze jest gejem/lesbijka.
nie ucieszylbys sie a gdyby taka sytuacja miała miejsce wyrzekł byś sie swojego dziecka tylko dlatego ze jest homo ?
Taa, zrzucilbym je ze schodow lub pocalowal tluczkiem.
Oczywiscie, ze bym sie nie wyrzekl. Ale mialbym problemy z wychowaniem takiego dziecka, nie rozumialbym zapewne do konca jego/jej potrzeb itd. ale zaakceptowalbym to.
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
Znam jednego homoseksualistę i jest w porządku, dobry kumpel, chodziliśmy razem do klasy nie jestem wrogo nastawiona do homoseksualistów, przecież to też są ludzie. Moim zdaniem należy ich szanować takich, jakimi są.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Ja jestem zdania, że geje(często nazywani "pedałami") są mniejszością, ktora najbardziej, i najgłośniej domaga się swoich praw. Aż za głośno. Nawet jeżeli znajdzie się kilku idiotów, sugerujących zaszywanie pośladków, to nikt im nie zabroni kochać inaczej.
Zabawne że zjakiegoś powodu większość kiedy mówi gej to myśli sex
_________________ Punkiem się nie bywa nim się poprostu jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum