generalizujesz .. to wlasnie dla jednego faceta grubsza kobieta bedzie w sam raz i nie powie ci, ze jest gurba bo on tak jej nie postrzega jeden mianem fajne bioderka okresli kobiete bardziej ksztaltna a drugi stwierdzi, ze dla niego fajne bioderka to kobieta o meskiej budowie
jedni lubia brunetki drudzy blondynki... sa gusta i gusciki nie temu sie spodobasz to nastepnemu a wierz mi ze faceci wola raczej jak kobiete jest "za co chwycic" niz lezec na jakims szkielecie
dziewczyny chyba za bardzo wierza w stereotyp ze mezczyzni zwracaja uwage tylko na wyglad. Liczy sie wnetrze! Poza tym puszyste maja wieksza pupe co jest fajniusie
Wysłany: 2007-09-03, 10:08
Polecający: Google =D
Cytat:
hej chciałabym sie dowiedziec czy puszyste laski tez moga sie podobac facetom??
Pewnie że może się podobać. Moja przyjaciółka jest troszke okrąglutka a moim zdaniem właśnie dlatego wygląda bardzo kobieco. Przyciąga też uwagę wielu facetów. Ja należe do tych bardziej kościstych dziewczyn (nie dlatego że się odchudzam tylko prze dobrą przemianę materii). Nie zawsze jestem zadowolona z tego stanu rzeczy. Czasem wolałabym wyglądać tak jak moja psiapsióła
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
hm... to zależy...
Znam chude "modelki" ja to zostały już nazwane ale są one znowu na twarzy takie... no... zbyt androidowe xD znaczy brzydkie... są znów troche przy kości które znowu są miłe i ładne. To zależy czy się zajmują sobą czyli zdrowiem i higieną czy myślą że jak nałoża tone makijażu to są modelkami.... Znam akurat jeden i drugi rodzaj. I to naprawde zależy od upodobań.
Litości. A na co ma zwracać uwagę przy spojrzeniu? Na życiorys wypisany na czole?
No właśnie?
A o tą litość to czemu prosisz?
kenusarf napisał/a:
No chyba, że dla Ciebie relacje z kobietami kończą się na pierwszym spojrzeniu...
A nie napisałem wyraźnie, że chodzi mi o pierwszy kontakt (wzrokowy)? Chyba zauważyłeś, bo zdążyłeś się błyskotliwie przypierniczyć na siłę. Nie wiem, może dla Ciebie szczupła-puszysta to cecha charakteru, którą trzeba badać długi czas. Ja tam nie potrzebuję 3 miesięcy, żeby stwierdzić czy mi się dziewczyna z wyglądu podoba czy nie.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-22, 15:37
fazi napisał/a:
To tak jak ja zdążyłem przyjąć błędne założenie, że temat jest o wyglądzie i jest to dosyć oczywiste..
Tylko po co był tamten cytat?
fazi napisał/a:
Tyle samo co to
kenusarf napisał/a:
No chyba, że dla Ciebie relacje z kobietami kończą się na pierwszym spojrzeniu...
do tego czy dziewczyny grubsze czy chudsze są ładniejsze.
Bo to się tego nie tyczy, a tyczy się tego, że to
fazi napisał/a:
Znajdź mi faceta co nie zwraca uwagi na wygląd przy pierwszym spojrzeniu.
przeciwstawiłeś temu:
fazi napisał/a:
dziewczyny chyba za bardzo wierza w stereotyp ze mezczyzni zwracaja uwage tylko na wyglad. Liczy sie wnetrze!
fazi napisał/a:
Jak widzisz to nic trudnego, więc skończ to przypieprzanie się na każdym kroku, bo wcale nie błyszczysz.
Jak widzisz ja jestem w stanie wziąć odpowiedzialność za to co napisałem i odpowiedzieć... a Twoje życzenie mało mnie obchodzą, więc nadal będę robił to co mi sie podoba.
************//Kurczol
Jak jakiś mod chce się wypowiedzieć to niech wyśle swój, a nie będzie władzy nadużywać!
kenusarf,
Niestety wkroczyła moderacja i wszystko popsuła jak zwykle. I sobie już nie porozmawiamy. Do następnego tematu robaczku, buziaczki, słodki jesteś jak się napinasz.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum