Wysłany: 2007-06-15, 09:19
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Jaka lepsza... To zależy od indywidualnych upodobań. Jednym się podobają szczuplutkie (nawet przesadnie), jednym zwyczajne, a inni latają za puszystymi.
Nie wychodź z założenia, że wszystkim podobają się tylko "plakatowe modelki".
Daj się poznać od środka (bez skojarzeń proszę) i nie przejmuj się nazbyt wyglądem, bo nasza wierzchnia powłoka prędzej czy później się ..."zepsuje" i zostanie to, co jest w nas naprawdę ważnym...
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
Wysłany: 2007-06-16, 10:21
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Zombwbij napisał/a:
Daj się poznać od środka (bez skojarzeń proszę) i nie przejmuj się nazbyt wyglądem, bo nasza wierzchnia powłoka prędzej czy później się ..."zepsuje" i zostanie to, co jest w nas naprawdę ważnym...
exact
Hm... dziewczyna podoba mi sie, jezeli po prostu dobrze wyglada, waga nie znaczy dla mnie wiele (zwlaszcza, ze sam do szczuplych nie naleze ;p). Nigdy nie zwiazalbym sie z jakas dziewczyna tylko ze wgledu na jej wyglad, wyglad jest mi dosyc obojetny, liczy sie charakter.
Mi moja odpowiada w 100%, fotki w albumie, komentarze rowniez
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
niestey wiekszosci kolesi przynajmniej w moim wieku podobają sie szczupłe panny.. Moze dla tego ze to jest trendi i takie laski są obecnie "w modzie"... Widze jak jest..
_________________ Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns
Cieszy jeszcze takie cos, ze faceci patrzą w głab nie tylko na wygląd zewnętrzny:)) Myślę, że to zależy od upodobań... w końcu do wieszaka nie jest miło się przytulać.. owszem, może ładnie wygląda...zgrabna itp, ale czy to jest najważniejsze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum