Wysłany: 2007-07-30, 16:55
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Hmmm Nigdy nie mialam faceta ktory mial kolca w jezorku . Ale ja osobiscie sama mam i mojemu facetowi podczas np. całowania sprawia to na pewno lepsza przyjemnosc niz tak normlanie ... Podobno jest lepieej
ja nie miałam jeszcze takiego doświadczenia ale moja kumpela ma boysa ktry właśnie ma kolczyk na języku i on tez i jeśli chodzi o te sprawy to sie bardzo podoba:)
[ Dodano: 2007-08-04, 13:24 ]
ale oni maja strasznie długie te kolczyki na języku tak maja po 2cm ..... jeju dla mnie to dziwne mniec takie coś metalowe u buzi....
czy jezeli mam kolczyk juz 3 dni moge palic papierosy?? i co mi sie moze stac jak zapale
Język Ci odpadnie ;p
Oczywiście, że możesz, wstrzymać należy się do jakichś 2 godzin po zrobieniu, potem, jeśli jesteś nałogowym palaczem, możesz palić normalnie. Po każdym papierosie przepłucz po prostu usta rumiankiem i nic Ci nie będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum