Ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem (przepraszam za szczegoly ale moze to ma jakis zwiazek) ja bylam na gorze, kiedy wstalam On powiedizal ze chyba na niego....nasiusialam;/ ale mnie sie nawet nie chcialo sikac! a faktycznie On byl mokry...;/ jak to mozliwe? slyszalam o mokrych orgazmach ale ja takj nigdy nie mialam, a robimy to od ponad 3 lat.... pomozcie bo az sie boje nas zblizenia:(
tyle ze z tego co ja wiem to to sie czuje... a nie tak jak kolezanka mowi ze nic
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Wysłany: 2008-02-06, 00:47
Polecający: bierdonka
o jeeeezzzuuuu ... przeciez to normalne ze kobieta sie wtedy yyy nawilża , jedna bardziej druga mniej i czasem coś wyleci ... a Twoj facet to chyba przesadził bo to niemozliwe zeby to było tak jakbys sikała.. mało szczegołow podałas zreszta. I wytłumacz mu to ze to zwykła fizjologia i nie ma co robic dramatu. ;]
wiec tak, sluz to nie byl, bo wiem jak on wyglada, a mocz to niewiem.... nie chcialo mi sie nawet siusiu a pozatym nie czulam ze mi sie popuscilo czy cos, oprgazu jescze nie mialamwiec nieiwem czemu:( wstalam poprostu... niewiem co sie stalo, ale bylo mi strasznie glupio i boje sie ze nast razem tez moze sie tak zdarzyc:(
Wysłany: 2008-02-07, 21:35
Polecający: bierdonka
to pewnie wody płodowe ... ;] Pewnie to był sluz tylko bardziej wodnisty a Ty panikujesz ;p A chyba jak chłopak Cie kocha to zrozumie rózne wpadki które nie sa Twoim dziełem a czysta fizjologią a jak nie to dupa nie chłopak ;] Nie ma sie co stresować a jak sie stresujesz to idz do ginekologa i wytłumacz co sie stało ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum