Najlepiej jest bez prezerwatyw! Po co one komu! Bez nich jest więcej adrenaliny ale i kłopot z niechcianą ciążą... Ale zawsze można usunąć!!!
_________________ Pieprz mnie bo ja tego chcę! Twój kutas mnie podnieca a twe piersi rządają mojego języka! Cipcię mam mokruką i nabijam się na ogórka! Kocham seks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepiej jest bez prezerwatyw! Po co one komu! Bez nich jest więcej adrenaliny ale i kłopot z niechcianą ciążą... Ale zawsze można usunąć!!!
aborcja jest droższa niż gumki, nie polecam więc, chyba że chcesz się sama skrobać ewentualnie ;]
<chce ustawić czasówkę ale nie widzi tej opcji, więc zaniecha, machając łapką>
dureksy, nie?
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
A ja powiem przekornie;) - seks z prezerwatywą to jak całowanie się przez szybę;) Żaden facet tak naprawdę nie lubi ich używać. A do szczęścia potrzeba tak niewiele - wstrzemięźliwość i bezwzględna wierność tej jedynej/jedynemu:) Naprawdę warto:D
A na zapobiegnięcie ciąży są inne skuteczne metody:)
_________________ keep smiling when your world is falling...
Wysłany: 2008-09-23, 20:44
Polecający: bierdonka
Cytat:
btw , pewnie ze nikt nie lubi gumek, ale odpowiedzialni ludzie nie beda czekac na cuda boskie i ze MOZE sie uda z kalendarzykiem tym razem albo MOZE uprawianie seksu o północy przy pełni księzyca nie przyniesie nam dzieci ;]
Szczegolnie jak pisze to ta co wyżej, że zawsze mozna usunąc ;]
btw , pewnie ze nikt nie lubi gumek, ale odpowiedzialni ludzie nie beda czekac na cuda boskie i ze MOZE sie uda z kalendarzykiem tym razem albo MOZE uprawianie seksu o północy przy pełni księzyca nie przyniesie nam dzieci ;]
Kto tu mówi o cudach boskich Npr to tylko jedna z opcji, są przecież jeszcze tabletki, wkładki, spiralki-do wyboru, do koloru...
Tabletek na rynku jest już tyle rodzajów, że któreś na pewno będą dobre A jeśli nie, to pozostaje jeszcze stary, ale jary npr (nie mylić z kalendarzykiem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum