pociaga mnie tylko ogolnie seks nie za bardzo go potrzebuje w tym problemmoze jestem inna albo jeszcze nie doroslamdo tego po prostu nie mam ochoty tego robic i tyle:(
No to poprostu jeszcze nie czas na Ciebie.... Jak kocha to poczeka
Ale jednak wazny. On tego potrzebuje, mowi jej to i namawia ja do tego, zeby to zrobic. Sa ze soba razem dlugo, da sie go zrozumiec...
Masz racje... I do tego wie pewnie ze juz to robila... Ja bym sie poczul odtracony... A moze poprostu dziewczyna poszla z jakims losiem do lozka i ja zostawil... Moglaby troche wiecej napisac bo mozemy sie jedynie domyslac....
Skoro nie ma ochoty na seks z nim, to chyba tak do końca nie jest to "ten" facet. Zazwyczaj jak się kogoś kocha to sie ma ochotę na bliskość z tą osobą, na całkowite oddanie się tej osobie. Seks jest przyjemnoscia tylko wtedy kiedy obydwoje tego chcą. Uważam, że dziewczyna nie powinna się zmuszać, bo zgorszy się do seksu i później będzie problem.
Chlopak w tak mlodym wieku,nie mysli o zaspokojeniu kobiety a tylko iwulacznie siebie.To smutny fakt niestety.Gdyby bylo inaczej-nienamawial by,ale o czym tu mowic jak chlopak przezywa burze hormonow.Nic go nie powstrzyma,nawet obecna dziewczyna I rzekoma milosc ktora wyznaje,znajdzie nastepna gdzie nie bedzie musial namawiac.Odczekaj!seks jest rowniez dla Ciebie a nie przezyciem dla niego iwulacznie!
_________________ ,,Kochac innych znaczy kochac siebie''
-Moje wlasne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum