Wysłany: 2007-12-30, 18:16 nie chce uprawiac seksu
Mam problem z tym ze jak jestem z chlopakiem toon namawia mnie na male co nieco a tym bardziej ze jestesmy juz dlug, kocham go ale on czasem nie potrafi mnie zrozumiec ze ja nie mam ochoty:(i boje sie ze mnie zostawi przez to:(rozumiem ze chlopak ma z tym problem ale nie potrafie:(jakos nie umiem sie przelamac
wiesz kazdy facet to pies ale jesli naprawde Cie kocha to poczeka... Jak sie zbytnio narzuca to musisz byc asertywna.... Pamietaj ze nie mozesz np. godzic sie na to pod wplywem szantazu, Musisz byc na to gotowa i koniec... Uswiadom go o tym. A ile masz lat jesli wolno spytac?? No i czy juz to robilas czy to bedzie pierwszy raz?
Wysłany: 2007-12-30, 19:20
Polecający: sama je odnalazłam :D
jesli Cie naprawde kocha to nie powinien ciagle nalegac, jesli Cie zostawi to bedzie to o nim zle swiadczylo, to bedzie oznaczac ze wcale Cie nie kochal, a zalezalo mu tylko na seksie
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
dokladnie. nie mozesz sie zgodzic na to tylko dlatego ze on tego chce i Cie do tego namawia. sama musisz byc na to gotowa i tego chciec. to, ze on chce moze Cie jedynie odrobine mobilizowac, ale nie moze to byc jedyny bodziec.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Wysłany: 2007-12-31, 00:12
Polecający: bierdonka
6misia6 napisał/a:
czasem nie potrafi mnie zrozumiec ze ja nie mam ochoty:(
no wszystko fajnie ale postaw sobie pytanie dlaczego nie masz ochoty ? Skoro jestescie długo , kochasz go pewnie no to w czym problem ? o przekonaniach religijnych nic nie wspomniałaś wiec nie wiem. MOze to w Tobie lezy problem a nie w nim ;] Przemysl to
udzie sa dla siebie i seks jest normalna sprawa w zwiazku
Okej, ale nie jest to odpowiedź na moje pytanie, skąd wiadomo, że to już najwyższy czas.
Dziewczyna, mimo, że jak sama twierdzi, jest już długo z chłopakiem - szkoda, że nie sprecyzowała, ile wg niej to "długo" - nie czuje się jeszcze gotowa i ma do tego święte prawo.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
No tak ma do tego prawo i tak naprawde na to niema odpowiedzi jezeli tak jak napisalas nie wiemy ile oni ze saba razem sa ale tez ile oni maja lat nie wiemy tego a to przeciez istotna sprawa
Wysłany: 2007-12-31, 12:14
Polecający: bierdonka
sis napisał/a:
nie czuje się jeszcze gotowa i ma do tego święte prawo.
no przeciez ja jej tego prawa nie odbieram ani nie nakłaniam do wspołzycia ;] Tylko mnie zastanawia powód dla którego nie chce uprawiac seksu z chłopakiem którego kocha , do którego zywi jakies uczucia , widać ze jej na nim zalezy , nie ma tu przypadkowej znajomości , zna go , więc czego sie boi ? w czym problem ? Moze własnie w niej ten problem lezy a nie " bo chłopak naciska a ja nie chce , jak GO przekonac" A moze niech sama siebie przekona ? Moze niesłusznie ma obawy , bo łatwo powiedzieć ze ktos nam krzywde robi , gorzej zastanowic sie czy sami sobie czegos nie uroiliśmy i sobie nie wmawiamy ze to krzywda ;] Zamotałam ale chyba wiadomo o co mi chodzi ;p
jestem z nim dlugo i mam 18 lat mam juz za soba pierwszyraz ale chodzi mi o to ze nie pciaga m,nie to mozliwe ze ze mna cos jest nie tak:(
wswzystko jest mozliwe... Ale masz czasem ochote na seks tyle ze z kims innym? Moze on poprostu seksowny nie jest... Albo sie przed nim wstydzisz... No nie wiem napisz troszke obszerniej dlaczego Cie nie pociaga....
pociaga mnie tylko ogolnie seks nie za bardzo go potrzebuje w tym problemmoze jestem inna albo jeszcze nie doroslamdo tego po prostu nie mam ochoty tego robic i tyle:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum