• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Katharsis  

Wysłany: 2006-08-31, 14:09   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

lolinka napisał/a:
włosy w miejscach intymnych rosna po to zeby zabezpieczac przed ewentualnym brudem , bakteriami i innymi świnstwami , czyli maja podobna funkcje co rzęsy :D

ja znowuz czytalem, ze wlosy w miejscach imtymnych maja swoim "aromatem" przyciagac partnerow pczeciwnych plci :D

A, moje zdanie o goleniu... gole sie pod pachami i gole twarz... pod pachami niestety nawet czesciej :D Jesli chodzi o kobiety - pod pachami i nogi.

madziaare  

Wysłany: 2006-09-08, 21:44   

Ja sie gole pod pachami, nogi i lono :P Gole sie "tam" bo czuje sie czystrza(co nie zanczy ze zaczelam sie zadziej myc) i atrakcyjniesza. Ale nie wyobrazam sobie zeby facet golil sie gdziekolwiek oprocz twarzy( no chyba ze rzezczywiscie przypominalby malpke:P) Moze dlatego ze moj jest bardzo delikatnie owlosiony, ale mysle ze jakby byl bardziej zarosniety kochalabym go tak samo :D Po porostu bym sie przyzwyczaila ze taki jest i tyle. Ale facet musi byc meski. Nie obrazajac nikogo, facet ktory goli nogi (pachy jeszcze przezyje:P)kojazy mi sie z taka ci***pa :D

MMMAKS  

Wysłany: 2006-09-20, 21:36   

Ja golę tylko twarz, bo nie lubię włosów zarostu, co do pozostalych części ciala, włosy można ewentualnie skrócić, ale w życiu nie ogolił bym sobie, np. nóg :P To odebrałoby mi męskość :rotfl:

angela  

Wysłany: 2006-09-20, 22:17   

mnie nie przeszkadza owlosiony facet , ale fakt byle nie na plecach..... ale wole jak nie ma zaduzo wlosow nawet na klacie bo wtedy jest taki..... delikatny!! a ja....?? gole sie..... roznych miejscach raczej standartowych z tym ze jedno nie bardzo znane... tzn znane ale niewiele dziewczyn sie tam goli...

axss  

Wysłany: 2006-09-22, 20:57   
   Polecający: ktoś.

a co powiecie o włochatej dupie? :P jakby nie patrzeć istnieje taka kasta, do której mimowolnie się zaliczam.

w 2 tygodnie straciłem równo 14 dni.

gosia777  

Wysłany: 2006-10-10, 17:47   
   Polecający: dzięki google

Włochata doopa... Hm...
Mi osobiście włosy u faceta nie przeszkadzaja, może mieć włochatą doope, wlochatą klatę i plecy i nogi i pachy. Fajnie łaskoczą przy seksie :hyhy: Nie lubie tylko wielkiej brody i wąsów, bo wygląda to okropnie, ale lubie poobcierać sobie twarz jednodniowym zarostem :hyhy:

Tatar  

Wysłany: 2006-10-10, 19:43   

Hmm, cóż mimo na swój wiek również się gole. Włosy przeszkadzają - nie chciałbym, żeby w szatni przed/po Wychowaniu Fizycznym wystawyał mi jakieś "odrosty" z pod bokserek.
Niestety po ogoleniu miejsc intymnych strasznie szczypie, pomimo balsamu :/ No cóż jakoś trzeba to przeboleć...

Katharsis  

Wysłany: 2006-10-10, 19:52   

Tatar, ja rozumiem, pol roku starszy, to moze wlosy po kolana masz ;D

Tatar,
Tatar napisał/a:
nie chciałbym, żeby w szatni przed/po Wychowaniu Fizycznym wystawyał mi jakieś "odrosty" z pod bokserek.

to #respekt# buduje :)

Tatar  

Wysłany: 2006-10-10, 19:58   

omg Nori zauważyłem, że masz dziwny sposób pisania postów. Z tego wyżej nic nie wywnioskowałem oprócz tego, że w wieku 14 lat (bo tyle skończyłem) nie powinno się mieć owłosienia...

Katharsis  

Wysłany: 2006-10-11, 11:37   

Nie rozumiem czemu sie golisz :>

Tatar  

Wysłany: 2006-10-11, 13:02   

Poprostu przeszkadzają mi włosy - często się poce co jak wiadomo spowodowane jest okresem dojrzewania.

marlena_18  

Wysłany: 2006-10-13, 16:34   

Tatar napisał/a:
Niestety po ogoleniu miejsc intymnych strasznie szczypie, pomimo balsamu No cóż jakoś trzeba to przeboleć...

Nie zawsze!zmień technike golenia, np. zacznij używać kremu do depilacji (takiego na którym pisze: "do depilacji okolic bikini" :] )
Tatar napisał/a:
że w wieku 14 lat (bo tyle skończyłem) nie powinno się mieć owłosienia...

Owszem owłosienie powinno być, ale żeby aż taaaakie ????

a wracając do tematu: Nie podobaja mi sie owłosieni faceci tzn. nie lubie włosów na klacie, plecach... bleee, ale znowu bez przesady jak facet goli nogi to dla mnie już przesada :/

farbenheit  

Wysłany: 2006-10-13, 23:08   
   Polecający: Przeznaczenie

Facet nie powinien się golić pod pachami, to mi się wydaje nie ęskie. Taki pedzio;P
Być może to feminizm ale to dla kobiet

lolitka77 

Wysłany: 2006-10-15, 10:17   

owłosienie na klacie? - przyznam ze wolalam facetow nie owlosionych (co sie tyczy klaty) i chyba do tej pory mi to pozostalo... ale mam chlopaka, ktory ma owlosienie na klacie, przyznam sie, ze nie podoba mi sie u facetow, gdy te wlosy z klaty wystaja z np rozpietej koszuli czy tym podobne, wg mnie to takie jakos malo estetyczne, ale niestety zdarza sie to tez u mojego chlopaka, ze wystaja mu te wlosy ( no nie wiem czemu ale nie moge tego za baz sciepriec:/ ), zaleznie od tego jaka ubierze bluzke/koszule - choc i tak nei jest z tym chyba az tak zle...w koncu za to go nie rzuce! a co najgorsze on nie wie ze mi sie to tak strasznie nie podoba, sorry ale czasem az mam wstret do tego, on mysli chyba nawet ze mi sie to podoba, a te wlosy ani troche mi sie nie podobaja...eh i co robic? chyba tylko sie pogodzic i przyzwyczaic do tego?!

czasem po porstu chodzi tylko o estetyke...

Anette 

Wysłany: 2006-10-15, 21:45   

gole pachy nogi i ee no..tam^^
wiem że no maja chronic ale jakoś fe :P

Odpowiedz do tematu