Wysłany: 2006-08-31, 14:09
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
lolinka napisał/a:
włosy w miejscach intymnych rosna po to zeby zabezpieczac przed ewentualnym brudem , bakteriami i innymi świnstwami , czyli maja podobna funkcje co rzęsy
ja znowuz czytalem, ze wlosy w miejscach imtymnych maja swoim "aromatem" przyciagac partnerow pczeciwnych plci
A, moje zdanie o goleniu... gole sie pod pachami i gole twarz... pod pachami niestety nawet czesciej Jesli chodzi o kobiety - pod pachami i nogi.
Ja sie gole pod pachami, nogi i lono Gole sie "tam" bo czuje sie czystrza(co nie zanczy ze zaczelam sie zadziej myc) i atrakcyjniesza. Ale nie wyobrazam sobie zeby facet golil sie gdziekolwiek oprocz twarzy( no chyba ze rzezczywiscie przypominalby malpke:P) Moze dlatego ze moj jest bardzo delikatnie owlosiony, ale mysle ze jakby byl bardziej zarosniety kochalabym go tak samo Po porostu bym sie przyzwyczaila ze taki jest i tyle. Ale facet musi byc meski. Nie obrazajac nikogo, facet ktory goli nogi (pachy jeszcze przezyje:P)kojazy mi sie z taka ci***pa
Ja golę tylko twarz, bo nie lubię włosów zarostu, co do pozostalych części ciala, włosy można ewentualnie skrócić, ale w życiu nie ogolił bym sobie, np. nóg To odebrałoby mi męskość
mnie nie przeszkadza owlosiony facet , ale fakt byle nie na plecach..... ale wole jak nie ma zaduzo wlosow nawet na klacie bo wtedy jest taki..... delikatny!! a ja....?? gole sie..... roznych miejscach raczej standartowych z tym ze jedno nie bardzo znane... tzn znane ale niewiele dziewczyn sie tam goli...
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
Wysłany: 2006-10-10, 17:47
Polecający: dzięki google
Włochata doopa... Hm...
Mi osobiście włosy u faceta nie przeszkadzaja, może mieć włochatą doope, wlochatą klatę i plecy i nogi i pachy. Fajnie łaskoczą przy seksie Nie lubie tylko wielkiej brody i wąsów, bo wygląda to okropnie, ale lubie poobcierać sobie twarz jednodniowym zarostem
Hmm, cóż mimo na swój wiek również się gole. Włosy przeszkadzają - nie chciałbym, żeby w szatni przed/po Wychowaniu Fizycznym wystawyał mi jakieś "odrosty" z pod bokserek.
Niestety po ogoleniu miejsc intymnych strasznie szczypie, pomimo balsamu No cóż jakoś trzeba to przeboleć...
omg Nori zauważyłem, że masz dziwny sposób pisania postów. Z tego wyżej nic nie wywnioskowałem oprócz tego, że w wieku 14 lat (bo tyle skończyłem) nie powinno się mieć owłosienia...
Niestety po ogoleniu miejsc intymnych strasznie szczypie, pomimo balsamu No cóż jakoś trzeba to przeboleć...
Nie zawsze!zmień technike golenia, np. zacznij używać kremu do depilacji (takiego na którym pisze: "do depilacji okolic bikini" )
Tatar napisał/a:
że w wieku 14 lat (bo tyle skończyłem) nie powinno się mieć owłosienia...
Owszem owłosienie powinno być, ale żeby aż taaaakie ????
a wracając do tematu: Nie podobaja mi sie owłosieni faceci tzn. nie lubie włosów na klacie, plecach... bleee, ale znowu bez przesady jak facet goli nogi to dla mnie już przesada
owłosienie na klacie? - przyznam ze wolalam facetow nie owlosionych (co sie tyczy klaty) i chyba do tej pory mi to pozostalo... ale mam chlopaka, ktory ma owlosienie na klacie, przyznam sie, ze nie podoba mi sie u facetow, gdy te wlosy z klaty wystaja z np rozpietej koszuli czy tym podobne, wg mnie to takie jakos malo estetyczne, ale niestety zdarza sie to tez u mojego chlopaka, ze wystaja mu te wlosy ( no nie wiem czemu ale nie moge tego za baz sciepriec:/ ), zaleznie od tego jaka ubierze bluzke/koszule - choc i tak nei jest z tym chyba az tak zle...w koncu za to go nie rzuce! a co najgorsze on nie wie ze mi sie to tak strasznie nie podoba, sorry ale czasem az mam wstret do tego, on mysli chyba nawet ze mi sie to podoba, a te wlosy ani troche mi sie nie podobaja...eh i co robic? chyba tylko sie pogodzic i przyzwyczaic do tego?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum