Osobiscie sam gole twarz(zdaza mi sie mieć lekką bródke:D), czasami podcinam miejca intymne jest poprostu wygodniej a u kobiet preferuje dokładne i szczegołowe wydepilowanie caiała WSZEDZIE:P
_________________ I jeszcze Ci powiem, że wolałbym umrzec niż patrzec na niebo przez kraty, bo wolność jest dla mnie jak niebo dl ptaka zamknięty w klatce jest martwy...
Wysłany: 2006-12-15, 23:49
troszkie tych wloskow jest... ale co ja zrobie (i nie piszcie ze obciac, bo to sensu niema ) na twarzy to czasami klikudniowy zarost mam, ale to kwestia braku czasu (lub checi ) klata jaknajbardziej owłosiona plecy raczej sporadyczne włoski
u kobiet tylko włoski na głowce (broda i wasy odpadaja ) reszta (włosów) zbędna
cu
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Bródka - Mrrau^^ drobny zarost także Hm, jak to stwierdził bardzo-inteligentny brat Najtfisz: owłosienie u kobiety wyginęło wraz z rozwojem skesu oralnego, i ja chyba też trzymam się tej zasady... Nogi, pachy, jesli trzeba i bikini...
_________________ Pogłaszcze mnie Pan po futerku...? Zamrucze, obiecuję...
Wysłany: 2007-01-05, 10:12 Czy powinienem ogolić pysiora?
Witam mam bardzo niecodzienne pytanie. A mianowicie: Czy powinienem opie*dolić sobie kłaki nad pysiorem bo jak narazie to jestem nieogolony, posiadam zarośniętą dżunglę, ZTJ czarna kępa:( Czasem to aż mi się człon oplątuje w tych kłakach:((( Panowie czy golicie się? Panie czy wolicie żeby wasz partner się golił?
Wysłany: 2007-01-05, 21:15
Polecający: bierdonka
a moim zdaniem ... to jak chcecie, ale moze nie musisz golić , wystarczy ładnie, krótko przyciąć i tez będzie pieknie ;p Moze po okiełznaniu tej dzungli zobaczysz coś czego wczesniej nie widziałeś
Wysłany: 2007-01-10, 08:04 Re: Czy powinienem ogolić pysiora?
pozostaneanonimowy napisał/a:
Witam mam bardzo niecodzienne pytanie. A mianowicie: Czy powinienem opie*dolić sobie kłaki nad pysiorem bo jak narazie to jestem nieogolony, posiadam zarośniętą dżunglę, ZTJ czarna kępa:( Czasem to aż mi się człon oplątuje w tych kłakach:((( Panowie czy golicie się? Panie czy wolicie żeby wasz partner się golił?
Przeczytałem to z rana w pracy i poprawiłeś mi humor na cały dzień, stary, hahaha!!
Ja nosiłem przez lata brodę. Sięgała w zenicie swej świetności poniżej splotu słonecznego Przy wygolonej czaszce na niektóre kobiety działała nadzwyczaj pociągająco. Tyle, że o zarost trzeba dbać, a mi się nie chciało. Poza tym moja 3 letnia siostrzenica się mnie panicznie bała. No więc ciach! i już
_________________ C'est la vie
C'est la guerre
C'est la 9ieme legere!
A ja nie chce mieć włosów pod pachami, boję się być dorosłym ...
Będę osłosionym chłopem, fle... już mi włosy na nogach rosną, a trochę wyżej to już się rozrosły. Pod pachami też już mi zaczynają rosnąć. To jest obleśne, no nie?
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
A ja sie przekonałam, ze kobiety to masochistki. Ogoliłam się depilatorem.... yhhhhh. Bolało. I to tylko na nogach. Nie wyobrażam sobie bólu używania depilatora pod pachami czy w miejscach bikini
Lol, czy jezeli Ci powiem, ze mam wlosy pod pachami, to uznasz mnie za doroslego :p
Za dojrzałego... fizycznie.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Dorosłym to sie jest jak się wie, ze ciąża pozamaciczna, nie może rosnąc na kolanie ejj. dorosłośc to smieszna sprawa, ja nie chce dorastać, a to, ze moje ciało się temu sprzecza to inna sprawa, chociaż miesiaczka to nie wszystko.
]troszeczke bardziej na temat a nie gadac o doroslosci bo do tego sa inne tematy / ArChi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum