mnie tam wlosy u facetow nie przeszkadzaja moj facet ma ich pelno nawet na plecach ale mnie sie to podoba.ja sie depilujewszedzie gdziesie da nie tylko dla celow estetycznych ale dla higienicznych glownie.
kiedys strasznie niepodobaly mi sie u facetow...no ale z wiekiem zmnienia sie punkt widzenia...lubie jak facet dba o siebie..wloski mi raczej nie przeszkadzaja..chociaz zbyt duzo, w szczegolnosci owlosione plecy, ramiona czy klaczki z noska mi nie podchodza..
naszczescie cialko mojego slonka jest pod tym wzgledem ok
Ble w dzisiejszych czasach kobiety juz powinny golic moim zdaniem calkowicie miejsce intymne a takze pachy i nogi. Jak dla mnie to podstawa w higienie.. Natomiast co do panow to golenie klaty i owlosienia pod pachami tez powinno byc już normą:) jesli facet o sibie dba nie znaczy to wcale ze jest cos z nim nie tak lub ze to jest niemeskie!!
_________________ Til everything burns
While everyone screams
Burning their lies
Burning my dreams
All of this hate
And all of this pain
I'll burn it all down
As my anger reigns
Til everything burns
Włosy na klacie mogą byc ( oczywiście żeby było ich niewiele ), ale pod pachami, to nie bardzo ! Kobieta powinna dbać o siebie! Kobieta powinna golić wszystko: bikini, nogi, pod pachami..! Bo kobieta to płeć piękna, wszystko gładkie i powabne...!
Kobieta to chyba oczywiste że totalna depilacja wszędzie gdzie się da !!!!!!
A facio ?????
klata owszem owszem niech będzie owłosiona (fajnie jest posmyrgać sobie paluszkami miedzy kłaczkami ) ale oby nie za dużo ich było
plecy raczej bez owłosienia no chyba że delikatnie
pachy tylko podcięte włoski
okolice części intymnej też podcięte
dlaczego tylko kobiety mają się golić pod pachami? przecież mężczyźni też powinni:/ o fuj to strasznie nie estetyczne. Znam wielu facetów którzy golą się pod pachami i nie uważam żeby to było coś złego:) bardzo pozytywnie wszyscy to odbierają:)
_________________ "celem życia jest życie z celem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum